17 Οκτωβρίου 2008

Κοτόπουλο με Ουίσκι

Υλικά: 1 κοτόπουλο 1.200 γρ.

200 γρ. μπέικον

αλάτι

πιπέρι

1 μπουκάλι ουίσκι

λάδι

1 βάζο μαγιονέζα

Απαραίτητο: φούρνος


Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες
Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο σκευος
Βάλτε και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές
Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία
Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη
καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα
Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .
3 λοτήρια αρφότερα ....
Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι
αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα
την αλλη βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!

6 σχόλια:

  1. Kαλημέρα.. Θα περιμένω την άλλη εβδομάδα. Έχω αδυναμία στο Κατσικάκι!!! Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα! Χαχα! Απίστευτο, γέλασα πάρα πολύ! Είσαι φοβερή! Να ΄σαι καλά, μου έφτιαξες τη μέρα! :DDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατσαριδες τσιπς
    τι τρως για να σου σηκωθει? καυλαμποκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτική συνταγή...
    Από τον Κουρτόριαν δεν την είδες???
    Το κατσικάκι είναι όλα τα λεφτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα