14 Ιανουαρίου 2008

Το άνισό σου το τράγιο!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σας λέω ότι άνισο είναι ο γλυκάνισος. Εχει ιδιαίτερη γεύση που ή μισείς ή αγαπάς με την μία. Εξάλλου είναι γνωστός από την αρχαιότητα στη Ρώμη κατασκεύαζαν ένα γλύκισμα με γλυκάνισο που βοηθούσε στην πέψη. Στη Μέση Ανατολή χρησιμοποιείται για να δυναμώσει την ερωτική επιθυμία των ζευγαριών και να θεραπεύσει τη σεξουαλική ανικανότητα.
Σε εμένα δυναμώνει την επιθυμία να σεξουαλιστώ (κοινώς να γαμήσω) με όποιον έχει την φαεινή ιδέα να το βάλει σε ψωμί ή φαγητό, χωρίς να το αναγράφει κάπου!
Ετσι την πάτησα και το Σάββατο. Πήγα στα Applebee's. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως επηρρεασμένης από το γουργουρητό που άκουγα από την κοιλιά μου για πάνω από μία ώρα, διάλεξα BOURBON STREET STEAK: Φιλέτο κόντρα μαριναρισμένο με μπαχαρικά Νέας Ορλεάνης και ψημένο στη θράκα με σοταρισμένα κρεμμύδια και μανιτάρια. Σερβίρεται με πουρέ πατάτας και σκορδόψωμο. Δεν ξέρω αν η παγίδα ήταν τα μπαχαρικά Νέας Ορλεάνης! Εμαθα όμως να αποφεύγω σάλτσες τύπου BBQ Νέας Ορλεάνης, μπαχαρικά Νέας Ορλεάνης κτλ..
Προσοχή λοιπόν για να μην αναφωνήσετε και εσείς "Το άνισό σου το τράγιο"!!!

2 σχόλια:

  1. Όπως ξέρεις αντίθετα από σένα εγώ τρελαίνομαι για τον γλυκάνισο, Βασιλόψωμο και πασχαλοκουλούρα(Χριστόψωμο) γιαμ γιαμ!!! Ενώ εσύ αντίθετα μέσα στη γκρίνια είσαι και θες απλό ψωμί για να μην έχει γλυκάνισο επειδή δεν σου αρέσει, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα λοιπόν. Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν ενθουσιάζονται με τα πολλά αρωματικά ή τα περιέργα μπαχαρικά δεν είσαι η μόνη. Το φιλέτο αυτό το έχω φάει και φυσικά μου άρεσε, :)))))))αφού εγώ ανήκω στην αντίθετη πλευρά και είμαι λάτρης των μπαχαρικών και των αρωματικών ουσιών στο φαγητό:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα