30 Ιανουαρίου 2008

una fatsa una ratsa

Δεν είμαστε μόνο εμείς! Υπάρχουν και άλλοι! Πόσο παρηγορητικό είναι να ξέρεις ότι ανά τον πλανήτη υπάρχουν ηλίθιοι παντού. Πρώτος διδάξας ο Τζώρτζ. Ο Μπούς ντε! Ομως όχι δεν θα πούμε γιαυτόν σήμερα.
Σημερα θα ασχοληθούμε με τα γειτονάκια μας τους Ιταλούς.
Οι λιμενικοί λοιπόν στην Ιταλία ανακάλυψαν σε ένα φορτηγό που μετέφερε πορτοκάλια, πυραύλους αέρος-αέρος. Συναγερμός! Από που ήρθαν? Γιατί ήρθαν? Γιατί ενώ δεν έχει ανοίξει το τριώδιο, οι πύραυλοι ήταν μεταμφιεσμένοι σε πορτοκάλια? Επιστρατεύτηκαν τα σαίνια τους λοιπόν, αφού πρώτα ανακάτεψαν όλες τις ελληνικές αρχές συμπεριλαμβανομένης της αντιτρομοκρατικής. Τα δικά μας σαίνια, αρχίσαν να μετράνε πυραύλους. Εδώ ο πύραυλος εκεί ο πύραυλος πού είναι ο πύραυλος? Οι κακόμοιροι οι φαντάροι της αεροπορίας χτες πρέπει να τράβηξαν μεγάλο καψόνι!
Βέβαια δεν φταίνε και οι Ιταλοί. Που να φανταστούν ότι υπάρχει πύραυλος ομοίωμα και μάλιστα στο ίδιο σχήμα και βάρος με τα πραγματικά και φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό?
Ανθρακες ο θησαυρός! ή μάλλον πορτοκάλια!
Οι δύο πύραυλοι τύπου Amraam είχαν μεταφερθεί και χρησιμοποιηθεί από τη γερμανική εταιρία EADS στη βάση της Ανδραβίδας για δοκιμές των εκσυγχρονισμένων αεροσκαφών Φάντομ. Είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία με μεταφορική εταιρεία. Και με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να πάνε πίσω. Ποιά μεταφορική εταιρεία όμως, μεταφέρει ΜΟΝΟ δύο κιβώτια σε ένα φορτηγό? Καμμία! Ετσι φορτώσαν μαζί και τα πορτοκάλια και έγινε της πορτοκαλάδας!

2 σχόλια:

  1. ε...είναι μια παρηγοριά κι αυτό....για το ότι δεν είμαστε οι μόνοι , λέω!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως σου βρίσκεται κάνας φρέσκος χυμός πορτοκάλι; Μου άνοιξες την όρεξη με το κείμενο σου :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα