24 Φεβρουαρίου 2008

Βρε το ξανακάνω σε Autobianchi


το σεξ στο αυτοκίνητο δεν είναι πάντοτε εύκολο και άνετο. Επειδή όμως για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση -στο σεξ τουλάχιστον-, κάποιοι σκέφθηκαν να προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε όσους λατρεύουν να το κάνουν στο αυτοκίνητο. «Carma Sutra» ονομάζεται το γεμάτο συμβουλές και σκίτσα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ και τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.

Περιέχει συμβουλές για άνετη ερωτική συνεύρεση στο αυτοκίνητο, περιορίζεται όμως στο σεξ για δυο. Από εκεί και πάνω, χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση και σίγουρα όχημα με μεγάλη καμπίνα επιβατών... Στις ογδόντα δύο σελίδες του το βιβλίο δίνει σαφείς συμβουλές για άνετο σεξ, ενώ τα σκίτσα που συνοδεύουν τα κείμενα δείχνουν στον αναγνώστη ακριβώς πώς πρέπει να τοποθετήσει το σώμα του ώστε να χαρεί τον έρωτα, χωρίς να κινδυνεύει να χτυπήσει το κεφάλι του στην οροφή του οχήματος ή να «συναντηθεί» με τον λεβιέ των ταχυτήτων. Οσο πιο μεγάλο είναι το αυτοκίνητο τόσο πιο πολλές είναι οι στάσεις που μπορεί να επιλέξει κανείς. Αν μάλιστα είναι κάμπριο ή διαθέτει οροφή που ανοίγει, τότε μιλάμε για ατέλειωτη ποικιλία επιλογών. Προϋπόθεση πάντως για να τα καταφέρετε, είναι το αυτοκίνητο να είναι σχετικά καινούριο, ώστε τα καθίσματα να πέφτουν εμπρός και πίσω. Καλύτερη επιλογή θεωρούνται τα πεντάθυρα οχήματα, καθώς μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και το πορτμπαγκάζ.

Οσο για τα πιο βολικά αυτοκίνητα για σεξ, την πρωτιά έχει μαζί με άλλα το Volvo V70, ενώ από τα πιο άβολα θεωρείται το Ford GT.

3 σχόλια:

  1. Να προσθέσω ότι τα μαύρα τζάμια είναι απαραίτητα γιατί σε προφυλάσσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα...Επίσης καλή αγορά σαν όχημα παντός καιρού και καταστάσεων;)Είναι το jeep!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρέ όσα φιμέ και να βάλεις αν χοροπηδάει το αμάξι θα σε πάρουν είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ προσέχουμε και την ανάρτηση λίγο, σώζει και ζωές(όταν λειτουργεί σαν εξάρτημα αυτοκινήτου) και την αξιοπρέπεια των κατατρεγμένων ερωτευμένων(όταν λειτουργεί σαν πόδια κρεβατιού):PPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα