5 Φεβρουαρίου 2008

Προγαμιάιο συμβόλαιο και για τις κουμπάρες

Έχουν που έχουν τα άγχη τους οι μέλλουσες νύφες, με την προετοιμασία της… μεγάλης βραδιάς, είναι ανάγκη να ανησυχούν και για τις κουμπάρες τους;
Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, άλλωστε η γνωστή ρήση «τίθεται σε εφαρμογή» μετά το γάμο.
Αυτό που φαίνεται να ανησυχεί τις μέλλουσες νύφες, σύμφωνα με σχετικό γκάλοπ που έγινε σε 1000 αναγνώστριες του περιοδικού You & Your Wedding, είναι ότι μπορεί να τις εκθέσουν οι κουμπάρες τους, γι’ αυτό και θα ήταν διατεθειμένες να τους ζητήσουν να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο.
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι όροι αυτού του συμβολαίου για τις κουμπάρες, όροι που προκύπτουν μετά από πικρές εμπειρίες που είχαν διάφορες νύφες;
Να μην παχύνουν και να μην μείνουν έγκυες πριν το γάμο αλλά και να μην καταναλώσουν πολύ αλκοόλ ή να μην φλερτάρουν άκομψα με καλεσμένους –και φυσικά τον γαμπρό- κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.
Σχεδόν οι μισές από τις ερωτηθείσες πάντως δήλωσαν, ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να διώξουν μια κουμπάρα που θα τους δημιουργούσε πρόβλημα.

1 σχόλιο:

  1. Κι επειδή κατά τη γνωστή λαική ρήση "ο κουμπάρος τη κουμπάρα δυο φορές την εβδομάδα"....ε ...δεν είναι κι άσχημο το προγαμιαίο συμβόλαιο για τις κουμπάρες αν περιλαμβάνει και τον εν λόγω όρο!!!

    Καλημέραααα! Με κέφιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα