16 Φεβρουαρίου 2008

Γεροντοέρωτες και απιστίες

Πολλα είδη πινγκουϊνων ζευγαρώνουν για μιά ζωή. Δηλαδή είναι μονογαμικά ζώα. Οχι όμως και ένας πινγκουϊνος του ζωολογικού κήπου του Σβέριν Γερμανίας.

Ο εν λόγω γερομπισμπίκης, ήδη 30 χρονών, μετά από 25 χρόνια "γάμου" και 30 παιδιά, ξεμυαλίστηκε με μία μικρούλα μόνο 8 χρονών. Λέγεται ότι θαμπώθηκε από την λυγερή κορμοστασιά και το λαμπερό τρίχωμα της Ούτου (η πέτρα του σκανδάλου) και καθημερινά σχεδόν το σκάει από τη φωλιά του και πάει στην γειτόνισσα για να ζευγαρώσει. Η απατημένη σύζυγος από τη ντροπή της, όση ώρα μπερμπαντεύει ο γερομπισμπίκης, μένει κλεισμένη στη φωλιά της. Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου, περιμένουν να δούν ποια θα είναι η κατάληξη αυτή της οικογενειακής τραγωδίας.!

Funny Pictures
Funny Pictures
Funny Jokes

Πότε θα γίνω πάλι μάνα;

Μια λιονταρίνα μετά από 14 χρόνια μόνιμης σχέσης με έναν συνομήλικο, βρήκε παρηγοριά στα στιβαρά μπράτσα άλλου λιονταριού. ο καλός της δεν μπορεί πλέον να της χαρίσει παιδιά.
Η ασιατική λέαινα Μότι ζούσε τρισευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια με τον σύντροφό της Τσάντρα στο ζωολογικό κήπο του Μπρίστολ, στη Βρετανία. Απέκτησαν το πρώτο τους λιονταράκι τον Μάρτιο του 1998. Δυστυχώς όμως δεν έζησε. Τον ίδιο χρόνο η Μότι έκανε τις δίδυμες Ιντι και Ντάκα, ενώ η τρίτη τους κόρη Αλιέσα ήρθε το 2001.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ήλπιζαν ότι το ζευγάρι θα αποκτούσε κι άλλα παιδιά. Ειδικός που έφτασε από το Βερολίνο απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, λόγω της μικρής ποσότητας σπέρματος του Τσάντρα. Ετσι αποφασίστηκε το ζευγάρι να χωριστεί και η Μότι να ξαναφτιάξει τη ζωή της με το νεότερό της Λοθάριο που έχει αξιολογηθεί ως πραγματικός επιβήτορας. Και για να μην υπάρχουν σκηνές ζηλοτυπίας, ο Τσάντρα θα μεταφερθεί στο πάρκο άγριας ζωής Κότσγουολντ, όπου θα προσφέρει τη συντροφιά του σε λιονταρίνα που χήρεψε τον περασμένο Νοέμβριο.

1 σχόλιο:

Αφήστε μια μπούρδα