16 Αυγούστου 2008

Η αφόδευση του καμπίστα

Το ελεύθερο κάμπινγκ είναι επιστροφή στη φύση. Οποιος κάνει ονομάζεται καμπίστας και όχι καμπινίστας γιατί το καμπινίστας μας παραπέμπει στον καμπινέ.
Ο σωστός καμπίστας λοιπόν εκτος από τη σκηνή, τα στρωματα, τα ψυγεία, τις αιωρες, τις καρεκλες τα τραπεζια και τα διαφορα τζατζαλαματζαλα που κουβαλαει πρεπει οπωσδήποτε να κουβαλαει μαζί του και ενα φτυάρι. Το οποίο θα του χρειαστεί για να σκάψει τρύπα, να ανακαλύψει άλλο θαμένο θησαυρό από παλαιότερους καμπίστες και στην τρύπα αυτή θα εξασκηθεί στην σκοποβολή και θα αλαφρώσει το εντεράκι του.
Αν είναι μαζί και πονηρή ύπαρξη καλό θα είναι να σας δεί να σκάβετε την τρύπα για να θαυμάσει τα μούσκουλα στο γυμνασμένο σας κορμί. επίσης να σας δεί και όταν κλείνετε την τρύπα με κάποιά τεράστια τουλάχιστον στα μάτια της πέτρα.
Καλό θα είναι ο κάθε καμπίστας να σκάβει τη δική του τρύπα γιατί έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα καταπάτησης τρύπας με αποτέλεσμα πολλές φορές οι δυσκοίλιοι καμπίστες, οι οποίοι βρίσκουν την τρύπα τους κατειλημμένη, να προβαίνουν σε δολιοφθορά σκηνών και φουσκωτών στρώματων θαλάσσης.
Οταν λοιπόν έρθει στον καμπίστα η τιμημένη ώρα της αφοδεύσεως απλά λεει στην παρέα του "πάω για εξερεύνηση". Μετά γυρίζει με ένα χαμόγελο ικανοποίησης και μια έντονη ανάγκη για βουτιά (ώρα πλυσίματος ντε).
Αν εχει λερωθεί δεν έχει χαρτί μαζί και δεν φοράει καφέ μαγιώ, καλό θα είναι να προσέξει πολύ πριν αρπάξει το πρώτο φυτό που βρίσκεται κοντά του γιατί το σκούπισμα με τσουκνίδες είναι επώδυνο και θα τον ακούσει όλη η παραλία.
Προσοχή Οι άντρες που πάνε για χιέσιμο στην φύση δεν πρέπει να λυγίζουν πολύ τα πόδια ειδικά αν είναι προικισμένοι, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ακουμπήσει ο "μπαμπης" στο χώμα και κάποιο περίεργο μυρμήγκι ή άλλο έντομο να ανέβει για εξερεύνηση.
Ποτέ μην σκάβετε την τρύπα κοντά στη σκηνή σας γιατί αφ'ενός θα μυρίζει και αφ'ετέρου μπορεί να σπάσει το τακούνι της πονηρής ύπαρξης που είναι μάζί σας

3 σχόλια:

  1. Εχω μερικές παρατηρήσεις για το θέμα, όπως πάντα άλλωστε :P
    Nαι ο καμπίστας ή μάλλον καμπινίστας αφού μιλάμε συνέχεια για το θέμα της αφόδευσής του, σκάβει στην άμμο για να δημιουργήσει την προσωπική του τουαλέτα, αλλά φροντίζει να βάλει και μια σακουλίτσα αν σκέπτεται να κάνει το "χοντρό" του για να την αφαιρέσει μετά, δεν φταίει σε τίποτα ο επόμενος κατασκηνωτής που θα σκάψει για τον ίδιο λόγο να ανακαλύψει ώς άλλος Ανδρόνικος τέτοιο αρχαιολογικό θησαυρό! :PPPP

    Eπίσης ο κατασκηνωτής που πάει για την "βόλτα εξερεύνησης" να μην σκέπτεται ότι αυτή η λακουβίτσα ανάμεσα στα βραχάκια είναι ιδανικό μέρος προς αφόδευση, ειδικά αν εκείνο το σημείο είναι πέρασμα άλλων κατασκηνωτών για την διπλανή παραλία :PPPPPPP

    Kαι ακόμα όταν οι υπόλοιποι της παρέας του φωνάζουν να πάρει χαρτί να τους ακούει, όχι να απαντάει "δεν πειράζει ρε στη θάλασσα θα πλυθώ", μα μέχρι να πας στη θάλασσα είναι το θέμα, η στάμπα ήδη έχει γίνει στο μαγιό(μη ξεχνάμε και το "γαλλικό" άρωμα σκατέξ που θα έχει μετά) και μόνο με νερό δεν φεύγει, άσε τα διάφορα φυτά που ανάφερες και συ( τσουκνίδες κλπ) τα φυτά ποτέ δεν προσφέρονται για σκούπισμα, γιατί θα δούν θέαμα οι άλλοι κατασκηνωτές που θα γελάσει κάθε πικραμένος, ένα κατακόκκινο ξεβράκωτο(_|_) να τρέχει να ανακουφίσει τις καντίλες του. :))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως υπάρχει και άλλη λύση. http://www.thebrowncorporation.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρυσο πιπι , ο κακός ο λύκος σου πήρε την δόξα την πολύ ....χαχαχαχαχαχα......απίστευτος ! Καλά, εσύ τού'δωσες όμως αφορμή για να εκφραστεί , οπότε το αλλάζω , έτσι για να σε πειράζω ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ , ΧΡΥΣΟ ΠΙΠΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα