2 Οκτωβρίου 2008

Γκάβακας

Εδώ και καιρό με ενοχλούσαν τα μάτια μου. Το απέδωσα στις πολλές ώρες που κάθομαι στον υπολογιστή, στην μικρή τηλεόραση που έχουμε στο σαλόνι, και κάτι πονοκεφάλους που έχω τους απέδωσα στους κακούς ανθρώπους που μάτιαζαν την ομορφιά μου. Μέχρι που δεν πήγαινε άλλο και είπα να πάω στον γιατρό. Από μικρή είχα υπερμετρωπία (αυτό που δεν βλέπεις κοντά) που τώρα πια ονομάζεται πρεσβυωπία (λόγω ηλικίας). Την είχα συνηθίσει αυτή την γκαβομάρα και μάλιστα γέλαγα πολύ όταν σε στιγμές φιλιού, έτσι και άφηνα τα μάτια ανοιχτά έβλεπα μπροστά μου τον κύκλωπα και το στόμα να έχει φτάσει στο μάγουλο λές και είχε πάθει ψύξη.
Μικρή δεν φόραγα τα γυαλιά μου γιατί ήταν εκείνοι οι μεγάλοι κοκκάλινοι σκελετοί και σε συνδυασμό με το ένα μάτι που φαινόταν πιο μεγάλο ένοιωθα σαν nerd. Στερνή μου γνώση να είχα πρώτα!
Με την πάροδο των χρόνων και την εξέλιξη της τεχνολογίας έπαψα να νοιώθω σαν nerd.
Από χτες νοιώθω σαν σουβλάκι απ'όλα με πίτα.
Εχω μία από όλα. Και αστιγματισμό, και υπερμετρωπία και μυωπία! Θα φοράω 2 ζευγάρια γυαλιά. Και το καλοκαίρι 4.
Αν ακούσετε ότι κάποια κρεμάστηκε από τα κορδονάκια των γυαλιών της εγώ θα είμαι.

6 σχόλια:

  1. γιατί δε το γυρίζεις σε φακούς?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποιά πάθηση από όλες? χιχιχιχιχι.
    ασε πιο πιθανό είναι ότι θα βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου, παρά ότι θα βάλω τους φακούς στη θέση τους. ούτε εγχείρηση σηκώνει εκτός και αν έχω λεφτά για πέταμα και κάνω κάθε 2 χρόνια. κλαψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι κελεπούρι! Δέχεσαι να γίνω μάνατζερ σου; Δεν θα κάνεις τίποτα, θα κάθεσαι μόνο και θα πληρώνεσαι (με ποσοστά και μπόνους). Το μόνο που θα κάνεις, θα είναι να λες "αόματος, αόματος!", όπως ο Φωτόπουλος στην κάλπικη λίρα, μόνο που εσύ θα είσαι πράγματι :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπημενε Γκαβακα,καλος Ηρθες στο Club,πλεον θα μας Βλεπεις καθαρα, αα
    ααΚαι μη ξεχνας συχνα να καθαριζεις το Γυαλακια'σου,η Ζωη ειναι Ξεκαθαρα Ωραια,[το ματιασμα παιζει'παντα]Καλο'Μηνα'Νεο'Γκαβακα
    ....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχααχα...υπομονη φιλενάδα!!! Βάλε ταμπελάκια να κρέμονται από τα γυαλιά να μην τα μπερδεύεις! :-P Έτσι δε θα κρέμονται μόνο τα κορδονάκια....αλλά και τα ταμπελάκια!! Πρόσεχε μην γλυτώσεις από τα κορδονάκια όμως, και καταπιείς κανά ταμπελάκι! χαχαααααχαχαχαχα Ο νονός! Ο νονός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι τα ταμπελάκια είναι απαραίτητα, αφού ήρθε η πλήρης γκαβωμάρα, κάπου εκεί καραδοκεί και το αλσχάιμερ, οπότε τα ταμπελάκια θα σου θυμίζουν ποια γυαλιά είναι ποια.
    :PPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα