28 Ιανουαρίου 2009

συνέλαβαν κατσίκα για ένοπλη ληστεία


Η Αστυνομία της Νιγηρίας συνέλαβε μία κατσίκα με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να κάνει ένοπλη ληστεία! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν ότι ένας άνθρωπος χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία, για να μετατραπεί σε ζώο, ώστε να γλιτώσει τη δίκη.

Την κατσίκα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα χωρικοί, που πιστεύουν ότι προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο Mazda 323.

«Δεν μπορούμε να βασίσουμε τις έρευνές μας σε κάτι μυστικιστικό. Αν ένας άνθρωπος μεταλλάχθηκε σε κατσίκα, είναι κάτι που πρέπει να αποδειχθεί επιστημονικά», είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ιστορία, αλλά η κατσίκα είναι στο κρατητήριο», πρόσθεσε. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, για να δουν και να φωτογραφίσουν το «μαγικό» ζώο.

Η πίστη στη μαγεία είναι αρκετά διαδεδομένη σε πολλά μέρη της Νιγηρίας, που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αφρικής.


και μετά αναρωτιέστε γιατί μια τόσο πλούσια ήπειρος δεν πάει μπροστά....

9 σχόλια:

  1. kalo to post sou...an k kati m thymizei... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FANZAZESE NA TO PAREI XABARI O PIALOKOSTAS TO KOLPO;ETSI 8A TIN KANEI TIN EPOMENI FORA APO MESA;TI ELIKOPTERO;KAI TRIXES KATSARES ;ANTE META NA TON BROUNE XE XE;MIA KALHMERA NA TIN PO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί καλό μου το αποκλείεις έτσι αψήφιστα αυτό ακριβώς να συνέβη; δηλαδή δεν έχεις ξανακούσει άνθρωπο να μεταμορφώνεται σε ζώο; άσχετη, ου άσχετη! εδώ ολόκληρη αστυνομία στην Νιγηρία και το παραδέχεται βρε και θα το ψάξει επιστημονικά! αναμένομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw pisteyw oti itan katsika pou metamorfwthike se anthrwpo gia na paei na klepsei k meta ksanagine katsika...einai profanes... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω μόνο να την ταίζουν την κατσίκα στο κρατητήριο. Μην υποφέρει και άδικα το ζωάκι.

    ΥΓ: Ελπίζω να ταίζουν και τους συγκρατούμενους, γιατί η κατσίκα όσο νά 'ναι είναι πειρασμός.

    ΥΓ2: Φαντάσεστε την κατσίκα να καπνίζει πούρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι όμως είναι αλήθεια πέρα για πέρα ότι αυτό γίνεται.

    Για να φανταστείς, στην Ελλάδα έχουμε μοσχάρια, που μεταμορφώθηκαν σε ανθρώπους και έγιναν πολιτικοί για να μας κυβερνάνε, ενώ οι κάτοικοι της χώρας μεταμορφώθηκαν σε μοσχάρια, και τρώνε χόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχαχαχα! ολα τα σχολεια ειναι μπουρδες διαβαστε το δικο μου και θα σκασετε στα γελια καθομουνα στην αμμουδια και εσπαγα καρυδια και η θαλασσα μου εβρεχε τα....αααααααααααααααποδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ολααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα