31 Ιανουαρίου 2009

Ενα Γιούρο το πιπί

Οποιος έχει πρόβλημα κύστης καλύτερα να μην πάει στη Βενετία. Εκτός του ότι τα νερά βρωμάνε, στη θέα τους μπορεί να έρθει και η ανάγκη για πιπί. Ε το πιπί στις δημόσιες τουαλέτες της Βενετίας κοστολογείται ένα ευρώ! Οποιος έχει συχνοουρία λοιπόν πιο πολλά θα χαλάσει στις δημόσιες τουαλέτες παρά σε οτιδήποτε άλλο. Οι ιταλιάνοι όμως κάνουν και εκπτώσεις! αρκεί να έχετε προπληρώσει από πριν. -"παρακαλώ, θέλω να κάνω 10 κρατήσεις για πιπί" - "μάλιστα, κοστίζει 10 ευρώ αλλά επειδή είστε προνοητικός σας κάνουμε έκπτωση και θα τινάξετε το πιπί σας με 7 ευρώ μονάχα. να προχωρήσουμε σε χρέωση της κάρτας σας?" και άντε προχωράς στην κράτηση. μετά τί θα δείχνει ο αναλυτικός λογαριασμός στις χρεώσεις? "πιπί στη Βενετία?" "w.c. in venice?" "τίναγμα ψωλής στη Βενετία?".
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κόσμιο ούτε με το σακουλάκι να γυρνάτε, ούτε στα κανάλια να κατουράτε .
ολη η είδηση εδώ

30 Ιανουαρίου 2009

σε ποιόν θέλετε να μοιάσετε?

Ποιος είναι αυτός που θα θελατε να του μοιάσετε??
Προσπαθήστε να το κάνετε χωρίς να κοιτάξετε τις απαντήσεις...... please μην δείτε τις απαντήσεις μέχρι να το τελειώσετε και θα σας αρέσει !!!.
Πάρτε ένα κομπιουτεράκι αν χρειάζεται
1) Διαλέξτε έναν αριθμό ανάμεσα στο 1-9
2) Πολλαπλασιάστε το με το 3
3) Προσθέστε 3, και μετά πολλαπλασιάστε το πάλι με το 3
4) θα έχετε έναν διψήφιο η τριψήφιο αριθμό..
5) Προσθέστε τα ψηφία του τώρα πηγαίνετε κάτω για τις απαντήσεις ...............









Τώρα με αυτόν τον αριθμό θα βρείτε το άτομο που θέλετε να του μοιάσετε από την λίστα:

  1. Einstein
  2. Lindsay Lohan
  3. Άννα Βίσση
  4. Δέσποινα Βανδή
  5. Bill Gates
  6. Νικοπολιδης
  7. Paris Hilton
  8. Αλέξης Κούγιας
  9. Το χρυσό ΠιΠι
  10. Britney Spears

Το ξέρω....απλά έχω αυτό το χάρισμα, να επηρεάζω τους ανθρώπους....Μια μέρα ίσως το καταφέρετε και εσείς....:) Αλήθεια!!!

Υ.Γ.: Σταμάτα επιτελουs να αλλάζεις τους αριθμούς για να πάρεις άλλο αποτέλεσμα. Εγώ είμαι το άτομο που θαυμάζεις!!Παραδέξου το!!!!

29 Ιανουαρίου 2009

Τρίχες κατσαρές και ίσιες


Μήπως θέλατε να γίνεται κομμώτρια και δεν γίνατε? Σας αρέσει να ασχολείστε με τρίχες? Να χτενίζετε, να κάνετε πλεξούδες, να λούζετε και είστε πια πολύ μεγάλο παιδί για να παίζετε με κούκλες? Σας αρέσει η συχνή αλλαγή στα μαλλιά και δεν έχετε λεφτά ούτε χρόνο για να τρέχετε στα κομμωτήρια?

Πάλι σας έχω τη λύση!
Αρκεί να έχετε σκύλο!
Μια κυριούλα αμερικανίς η οποία έχει πάνω από μισό αιώνα εμπειρία στις περούκες, κατασκευάζει με φροντίδα και αγάπη περούκες για σκύλους, οι οποίες δεν υπολείπονται σε τίποτα από αυτές των ανθρώπων.






Οτι στο αμέρικα χαλάνε εκατομμύρια σε τρίχες το ξέραμε! Εκείνο που με εντυπωσιάσε είναι ότι χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης το νέο της εγχείρημα!
Δείτε το site http://www.wigglesdogwigs.com/custom
σπεύσατε! ευνοεί και η ισοτιμία δολαρίου-ευρώ! μεγάλη ευκαιρία! μην τη χάσετε!

28 Ιανουαρίου 2009

Αδυνατίζω ροχαλίζοντας

Να και μια καλή είδηση.

Είστε και χοντρός και ροχαλίζετε σαν πριονοκορδέλα? Σας κάνουν συνέχεια παράπονα ότι δεν τους αφήνετε να κοιμηθούνε? Εχετε κρεββατομουρμούρα?

Σας ψεκάζουν σαν κατσαρίδα με διάφορα σπρέυ κατά του ροχαλητού?

Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Η Θ Ε Ι Τ Ε!

ερευνητές από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το οποίο εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια μελέτης για τη σχέση ανάμεσα στην αύξηση του σωματικού βάρους και την υπνική άπνοια ανακάλυψαν ότι όσοι ροχαλίζουν κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου καίνε τόσες θερμίδες όσες θα έκαιγαν, εάν έκαναν 30 λεπτά έντονης γυμναστικής.

Εχετε προσπαθήσει να κάνετε 30 ολόκληρα λεπτά έντονη γυμναστική και μάλιστα πολλάααααααα χρόνια μετά που τελειώσατε το σχολείο? Τότε ξέρετε πόσο επίπονο είναι!

Πετάξτε λοιπόν τις φόρμες, σταματήστε τα γυμναστήρια και απλά ροχαλίστε άφοβα, κάνει καλόοοοοοοοο!

συνέλαβαν κατσίκα για ένοπλη ληστεία


Η Αστυνομία της Νιγηρίας συνέλαβε μία κατσίκα με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να κάνει ένοπλη ληστεία! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν ότι ένας άνθρωπος χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία, για να μετατραπεί σε ζώο, ώστε να γλιτώσει τη δίκη.

Την κατσίκα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα χωρικοί, που πιστεύουν ότι προσπάθησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο Mazda 323.

«Δεν μπορούμε να βασίσουμε τις έρευνές μας σε κάτι μυστικιστικό. Αν ένας άνθρωπος μεταλλάχθηκε σε κατσίκα, είναι κάτι που πρέπει να αποδειχθεί επιστημονικά», είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ιστορία, αλλά η κατσίκα είναι στο κρατητήριο», πρόσθεσε. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, για να δουν και να φωτογραφίσουν το «μαγικό» ζώο.

Η πίστη στη μαγεία είναι αρκετά διαδεδομένη σε πολλά μέρη της Νιγηρίας, που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αφρικής.


και μετά αναρωτιέστε γιατί μια τόσο πλούσια ήπειρος δεν πάει μπροστά....

23 Ιανουαρίου 2009

βραβιάκι σεμπεζάκι

Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»


Είμαι συγκινημένη τα μάλα. η κοκκινοσκουφίτσα μου δωσε βραβείο! δεν ξέρω τι να γράψω. ο πυρετός που έχω μιά εβδομάδα τώρα μου έχει κάψει τα τελευταία (λιγοστά) κύτταρα του πανέξυπνου μου εγκεφάλου. Βρίσκομαι ακόμα σε σύγχυση. απ'την κική και απ'την κοκό ποιά να διαλέξω? πρέπει να προτείνω οκτώ. θέλω να προτείνω οκτώ σήμερα και οκτώ αύριο και οκτώ παραμεθαύριο και άλλους οκτώ τη δευτέρα και ... και... και... και να πάρουν όλοι όσοι έρχονται και αφήνουν σχόλια και μου κρατάνε παρέα και κάθε μέρα να είναι γιορτή. και να κάνει κάποιος και ένα ασμπέτε* για να γνωριστουμε βρε παιδιά.
Οπότε το βραβείο είναι δικό σας!!!!



* Να δεις που ο αδελφός σου θα γίνει έξω φρενών, με το πάρτυ που θα κάνεις απόψε.
Αχ Τούλα μου... εσύ ζεις έναν αιώνα πίσω. Δεν είναι πάρτυ. Τα πάρτυ πάνε... τελειώσανε. Τώρα πια δε λέγονται πάρτυ.
Άλλαξαν όνομα;
Μάλιστα. Τώρα λέγονται "του νόου ας μπέτερ".
Τι είν' αυτό; Μάρκα ουίσκι;
Καλέ τι ουίσκι; Του νόου ας μπέτερ, σημαίνει "να γνωριστούμε καλύτερα". Μαζεύονται οι νέοι, χορεύουν, πίνουν, φλερτάρουν... κι έτσι γνωρίζονται καλύτερα.
Πού γνωρίζονται, μωρέ Εύα μου; Στο σκοτάδι; Εδώ με τα φώτα και την παθαίνουμε. Άσε λοιπόν αυτό το μπίτερ λέμον, γιατί μαζί μου θα τα βάλει πάλι ο αδελφός σου.
Καλέ ποιό μπίτερ λέμον; Του νόου ας μπέτερ σου είπα!
Ναι, αυτό το ασμπέτε. Με μένα θα τα βάλει... Άσε πια αυτά τα έξοδα του ασμπέτε. Ποιός θα τα πληρώσει;
(ο κατεργάρης 1971)




Σας αγαπώ!!!!




20 Ιανουαρίου 2009

Προικοσύμφωνον

Με αφορμή το προικοσύμφωνο που διάβασα εδώ και έχει γίνει αναδημοσίευση από εδώ θυμήθηκα ότι στο συρτάρι μου βρίσκεται ένα. Το οποίο δεν έχω ιδέα που το βρήκα, αξίζει όμως να το διαβάσουμε. Περιγράφει ήθη και έθιμας μιας εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί.

Ανευρέθη κατ'αυτάς εις τα αρχεία της Νομαρχίας το ακόλουθον προκοσύμφωνον.
Το παραθέτομεν ακέραιον όπως έχη σπαραριστόν εις γραφικότητα εκφράσεων και...ακριβολεξίαν.

Εν έτι 1671 μηνί Ιανουαρίω ημέρα δεκάτη εν Σύρω. εν ονόματι της Αγίας Τριάδος και της Κοκκίνης προστάτιδος της νήσου Σύρου Προκοσύμφωνον της πρώτης μας κόρης και της θυγατρός του Κωστάκη και της Σμαράγδας και της μακαρίτισσας της γυναικός μου Πιπινίτσας ήτις θα πάρη νόμιμον σύζυγον τον Ντεμογιαννάκη του Κωνσταντάκη της Πιπινίτσας Πηνελόπης Βαρβαρίτσας.
Και εγώ και η μακαρίτισσα η γυναίκα μου Πιπινίτσα δίδομεν την συγκατάθεσίν μας εις το να πάρη η κόρη μας Κατή, νόμιμον σύζυγον και να τον έχη να τον νέμεται μέρα νύκτα, τον Ντεμογιαννάκη Μανωλάκην του Κωνσταντάκη και της Πιπινίτσας Πηνελόπης Βαρβαρίτσας.
Εν πρώτοις δίδομεν από τα φύλλα της καρδιάς μας την ευχήν να τρισευτυχήσουν και να πολυχρονίσουν.
Δεύτερον δε τέσσαρα εικονίσματα το πρώτον ευς ξύλον δυνατόν και χονδρόν δύο δάκτυλα και τα άλλας εις αχιβάδα.
Τρία υποκάμισα τα δύο μικρά και το ένα μεγάλο, δύο μικρά αποκατινά (εσώβρακα) παστρικά, ατρύπητα και ολόγερα.
Δύο μισοφόρια ολόγερα και μπουγαδιασμένα.
Ενάμισυ ζευγάρι κάλτσες εως ότου να γίνη ο γάμος έχη καιρόν να πλέξη και την άλλη για να γίνουν δύο ζευγάρια.
Ενα φουστάνι από τσίτι ριγωτό, άλλο ένα από σακονέτα της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου.
Ενα μανδύλι του λαγιού και δύο μανδοσαλάμια
Μια φασκιά για τα καλορίζικα
Δύο ζεύγη παπούτσια το ένα μπαλωμένο
Σαράντα πήχες βρακοζώνα και μετά τον θάνατο του παπού μας άλλη τόση.
Του γαμβρού μια σκούφια να την φορή βραδιά παρά βραδιά δια να μη του τρυπήση γρήγορα.
Δύο τσουκάλια κάστρινα της καραίτισσας της γιαγιάς μου
Δύο φλυτζάνια του καφέ χωματίνια.
Το αμελέτητο με δύο χέρια νεροπαστρικό και άπιαστο
Τρείς βελόνες της κάλτσας.
Ενα ζάρφι χωματένιο
Ενα στρώμα μπαλωμένο της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου από φύλλα καλαμόφυλλα.
Ενα λύχνο χωματένιο και άλλον έναν από ντενεκέ
Ενα κλειδί
Μια ψυράγγα (χωράφι) ίθα με μιά παλέστρα του γαϊδάρου
Τρία ρεάλια, πέντε παράδες και επτά άσπρα.
Κοντά με όλα αυτά που τους κάμαμεν τους νοικοκυραίους της Σύρου την μίαν κάμαραν του σπιτικού που καθούμαστε και άμα πεθάνω εγώ και ο παππούς της Κατής όλο το σπίτι. Ακόμη δε και αυτά 2 κόττες ένα πετεινό, είκοσι αυγά, ένα κόσκινο, μία μπιρμπιτσέλια σπητίσια μακαρόνια, και αν προφθάσουμεν θα κάνουμε άλλα τόσα.
Δέκα οκάδες ελιές και πέντε οκάδες χαμάδα, 2 βάζα κάπαρι, δύο ντουζίνες χήνους, σαράντα κοπόνια κρομμύδια όλα αυτά να τα κάμουν θάλασσα να τρών και να πίνουν όλο το οκταήμερο γαμβρός και νύμφη και όλο το συμπεθεριό και οι ποιό κοντά γειτόνοι.
Εις τον γαμβρόν, την Κατή με τα ούλα της.

Ο πενθερός
Κωνσταντάκης της Σμαράγδας
Εν Σύρω τη 10 Ιανουαρίου 1671

Η ανάπτυξη της Σύρου δεν είχε αρχίσει ακόμη...

16 Ιανουαρίου 2009

σκουτερόσκυλο

έχω και εγώ επιχειρηματικές ιδέες, αλλά αυτός ο τύπος με ξεπέρασε γαμώτι μου! Γιατί να κάνω σκί πεζοδρομίου και να με τραβάει ο κυρ-Λεωνίδας όπου θέλει? Με το σκουτερόσκυλο και βόλτα θα βγαίνει και γυμναστική θα κάνει, και θα γυρνάει κουρασμένος στο σπίτι! Εχω γιορτή το Μάιο....κανονίστε!

Με την πρώτη ματιά θυμίζει παλαιού τύπου μοτοσακό. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα άκρως εξελιγμένο σκούτερ, που κινείται με τη δύναμη του… σκύλου.

Τα αφεντικά απλά πρέπει να δένουν το κατοικίδιό τους στην ειδική θηλιά και να ανεβαίνουν στο πατίνι. Όσο το σκυλί τρέχει, τόσο κινείται και το σκούτερ. Ωστόσο, το αφεντικό μπορεί να ελέγχει την ταχύτητα και να πατάει φρένο. Επιπλέον, μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατεύθυνσης.

Κατασκευαστής του έξυπνου μηχανήματος είναι ο Μαρκ Σουέτ από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Η τιμή του ανέρχεται στις 380 λίρες, ενώ κάθε επιπρόσθετη θηλιά, κοστίζει 170 λίρες.



Υπογράψτε για να σταματήσει η αιματοχυσία...

Συγκέντρωση υπογραφών στον σύνδεσμο:

http://www.avaaz.org/en/gaza_time_for_peace*

Spread the word - as the awful Gaza death toll passes 1000, *our Ceasefire
Now petition is being delivered worldwide* through ads, phone calls, and
meetings with world leaders. *We urgently need to reach 1 million signatures
this week, act now and forward this email:*Προώθηση για άλλους
*Sign Ceasefire Petition, http://www.avaaz.org/en/gaza_time_for_peace

Petition to the UN Security Council, the European Union, the Arab League and the USA:
We urge you to act immediately to ensure a comprehensive ceasefire in the Gaza Strip, to protect civilians on all sides, and to address the growing humanitarian crisis. Only through robust international action and oversight can the bloodshed be stopped, the Gaza crossings safely re-opened and real progress made toward a wider peace in 2009.

10 Ιανουαρίου 2009

Τον κακό σας τον καιρό

Προσπαθώ από το προηγούμενο Σαββάτο να πάω μία εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας. Το προηγούμενο δεν έκατσε γιατί βγήκαν στη φόρα κάτι δουλειές που φυσικά τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν. Δεν πειράζει είπα (μέσα στα νεύρα φυσικά) θα πάω το επόμενο. Ολη αυτή τη βδομάδα λοιπόν διάβαζα με θρησκευτική ευλάβια τον καιρό στα Τρίκαλα. Το κρύο δεν με πειράζει, αντίθετα με ξυπνάει κιόλας. Ελα όμως που οι μετεωρολόγοι είναι βαλτοί. Χιόνοπτωση! Κρύο! Επιδείνωση του καιρού! Ε ρε ηλίθιοι, χειμώνας είναι!
Αν δεν χιονίσει, φέρνουν την καταστροφή. "Δεν χιόνισε φέτος, μειώθηκε το νερό", "Τα χιονοδρομικά σε λίγα χρόνια θα κλείσουν, αν δεν έχουμε χιονοπτώσεις".
Αν χιονίσει πάλι έρχεται η καταστροφή. "Μεγάλη προσοχή έρχονται χιονοπτώσεις", "τουρίστες αποκλείστηκαν στα χιόνια", "ο νομάρχης ταλαιπωρήθηκε στην Κατάρα", "-20 στο Νευροκόπι", "κίνηση μόνο με αλυσίδες" που να σας αλυσοδέσουν και να σας φιμώσουν το στόμα παπάρες!
Τα ίδια βέβαια λένε και το καλοκαίρι. "Ζέστη", "Καύσωνας", "να πίνετε πολλά υγρά". Αμ κάθε πράγμα στον καιρό του καταστροφολόγοι του κερατά!
Ετσι λοιπόν, χτες το απόγευμα ακύρωσα και τη σημερινή εκδρομή, περιμένοντας σήμερα να μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Και ξυπνάω και βλέπω μια φωτεινή μέρα, άλλο πράγμα. Και λέω δε μπορεί, στα Τρίκαλα θα χιονίζει. Και ανοίγω το internet και βλέπω ότι ξαφνικά απο τη σφοδρή χιονόπτωση, η πρόβλεψη για σήμερα είναι ένα απλό χιονόνερο στα Τρίκαλα! Και φυσικά με ξαναπιάνουν τα νεύρα. Θα μου πείτε γιατί δεν πας αύριο. Μα και για αύριο χιονόπτωση δείχνει! Ασχετα αν αύριο που θα ξανακοιτάξω τον καιρό θα δείχνει λιακάδα!
Μη νομίσετε πάντως ότι με έπιασε η διάθεση για βόλτες μέσα στο χιόνι, σκι και άλλα τέτοια επίπονα. Μια ταβέρνα με φοβερό φαγητό έχουμε ανακαλύψει!
Μη μένετε σπίτι!!!!!!!!!!!!

9 Ιανουαρίου 2009

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις

Αυτή η ανάρτηση δεν είναι επαναστατικού τύπου! Είναι μία μπλογκοανασκόπηση. Με τη βοήθεια του παράξενου στήθηκε αυτό εδώ το μπλογκ. Η κακομοίρα όχι μόνο είχε να φροντίζει το δικό της μπλογκ είχε να ακούει και τις χιλιάδες απορίες μου, μια που ένας νέος κόσμος ανοιγόταν μπροστά στα παιδικά μου (λέμε τώρα) μάτια. Στην αρχή το μπλόγκ τούτο, το διάβαζαν ο κακός λύκος (γερόλυκος"χαιδευτικά"), και η everything53 . Φίλοι όλοι από τα παλιά εκτός μπλογκ.

Μετά ανακάλυψα το sync και από εκεί δειλά δειλά άρχισα να έχω επικοινωνία και με άλλους μπλόγκερ και σιγά σιγά να τους προσθέτω και να με προσθέτουν στη λίστα αναγνωσιμότητας. Ολους αυτούς, τους βρίσκετε δεξιά κάτω από την επικεφαλίδα "με ένα blog ξεχνιέμαι" (κατά την παλιά διαφήμιση του Αρλεκιν). Βέβαια το δικό μου πρόβλημα είναι ότι παραξεχνιέμαι διαβάζοντας τα μπλόγκ και ανακαλύπτοντας κάθε μέρα καινούργια.

Μέρα με τη μέρα προστίθενται και άλλοι, ο καθένας με τον χαρακτήρα του που δεν κρύβεται πίσω από μία οθόνη όπως πολλοί νομίζουν. Για να φτάσω σ'αυτό το συμπέρασμα έχω καταναλώσει ώωωωωωρες από τη ζωή μου (στο γραφείο πάντα)!
Οπως δεν μπορώ να κρύψω εγώ το πειραχτήρι που έχω μέσα μου, όταν αφήνω σχόλια στα διάφορα μπλογκ.
Ο στόχος μου για τη νέα χρονιά ή έστω για τον νέο αιώνα είναι να ξυπνήσω και το κοινωνικό πεταλουδάκι που κρύβω μέσα μου και να συναντήσω δια ζώσης, έστω μιά φορά όλο αυτόν τον καλό κόσμο που έχω καθημερινή επαφή μαζί του.
Πελάαααααααααααααααααατες μου (με φωνή Βέγγου)

7 Ιανουαρίου 2009

οδηγίες χρήσης destinator

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οδηγίες χρήσης που προκαλούν γέλιο όπως οι παρακάτω:

''Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός''
Σε κατεψυγμένο φαγητό: ''Πρόταση σερβιρίσματος: ξεπαγώστε το''. (Εγώ έλεγα να το φάω έτσι και να σπάσω τα δόντια μου!)
Σε υπνωτικό χάπι: ''Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία''. (Και εγώ που νόμιζα ότι το παίρνω για έξτρα ενέργεια)
Σε καθρέφτη σε δίκυκλο: ''Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου''.
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν απλά ανέκδοτα, μέχρι που σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα πλοήγησης Destinator σε ένα pda που έχω. Αφού λοιπόν έκανα την εγκατάσταση, μετά ήρθε η ώρα των ρυθμίσεων. Και όταν έγιναν όλες, είδα με κεφαλαία γράμματα "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ". Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το Destinator όταν το όχημα είναι σε κίνηση.!!!!
Χαλόοοοοοοοου. Μιλάμε για πρόγραμμα πλοήγησης. Για κάτι που υπάρχει για να σε βοηθάει να βρίσκεις τον δρόμο σου. Πώς θα βρώ καλέ μου άνθρωπε την Ανω Μπουρδελοβίτσα αν δεν δουλέψει το μηχάνημα?
Μήπως o δορυφόρος ανακάλυψε ότι έχω παχύνει και πρέπει να γυρίσω το πρόγραμμα στην θέση για πεζούς? Θα το έκανα αν μπορούσα να πάω περπατώντας από το σπίτι μου, στην Ανω Μπουρδελοβίτσα με τα πόδια. Αλλά είναι τουλάχιστον 5 βδομάδες περπάτημα και το παιχνίδι "extra large" νομίζω πήγε περίπατο.
Θα μου πείς από την άλλη μεριά, ότι η πονηριά του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, που πρέπει να απευθύνεσαι σε ενήλικες σα να ήταν παιδάκια του δημοτικού, γιατί αλλιώς στην πρώτη στραβή τους πιάνει η δικομανία και δώστου οι μηνύσεις και οι αγωγές αποζημίωσης.
Κλείνοντας θέλω να πώ το εξής:
Ποτέ, μα ποτέ μην πίνεις όταν οδηγείς.
Μπορεί να χύσεις την μπύρα!

4 Ιανουαρίου 2009

μόδα 2009

Δείτε ποιά εσώρουχα είναι στη μόδα για το 2009.

1 Ιανουαρίου 2009