18 Μαρτίου 2010

Οικονομική κρίση

Αχ δεν πάμε/πάω καλάααααααααααα. Με την οικονομική κρίση εμένα με πιάνει ΚΡΙΣΑΡΑ!.
και είμαι και από τους τυχερούς που έχω ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου χωρίς να πληρώνω για τα 35 χρόνια τόκους και τα υπόλοιπα 5 να πληρώνω το κεφάλαιο. Παρόλα αυτά με έναν στο περίπου υπολογισμό μου μένουν 250 ευρώ να περάσω το μήνα. Σε αυτά δεν έχω υπολογίσει βενζίνες, μια που ο πισινός μου έχει βγάλει καρούμπαλα από την ποδηλατάδα! Βγαίνω μία φορά το μήνα σε ταβερνάκι στο οποίο πάω με τα πόδια και είναι καλό και φτηνό (όποιος θέλει μάσα να μου πει να του πω δνση). Τα bar έχω ξεχάσει και που είναι και πως είναι και έτσι και πιω 1 ποτό γίνομαι πια ντίρλα. Την βγάζω με κρασί χύμα το 1,5 λίτρο 2,80 Ευρώ παρακαλώ και φυσικά κάτι μπουζουκια και κάτι clubs τα θυμάμαι αμυδρά μη σας πω απο τη δεκαετία που με τον γιακά πηρούνι έτρωγες το φρούτο και στο μαλλί φωλιά αποθήκευες τα ξηροκάρπια.
Λοιπόν χτες αναθάρρησα λίγο. Πήρα bonus. Οχι από την alpha bank καλέ. Από το καλό αφεντικό μου. κάτι σκατουλιά χαρτάκια ήταν και έπρεπε να φανταστώ ότι θα πέσω πάλι στα σκατά. Το αυτοκίνητο θέλει ένα βαψιματάκι γιατί κάποιος Αρχιμαλάκας με το Αλφα κεφαλαίο, έντονο και με μέγεθος γράμματος αφίσας, θεώρησε καλό να το περάσει με κλειδί, και από τις δύο μεριές και σε όλο το μήκος του. Αντε λεω έπιασα λεφτά να το φτιάξω μετά από δύο μήνες που είναι σε μαύρο χάλι. Και πριν προλάβω να κανονίσω με το συνεργείο μου ήρθε και άλλη κατραπακιά. Εμεινα από μπαταρία. 2 ετών αυτοκίνητο και έμεινε. και φυσικά η μπαταρία είναι αναλώσιμο και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. ΟΚ θα μου πείτε πως κάνω έτσι. Σίγουρα το κόστος μπαταρίας δεν είναι όσο ένα βάψιμο. Ομως είπαμε με πιάνει ΚΡΙΣΑΡΑ.
Το παρακάτω βιβλίο θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε.

8 σχόλια:

 1. "απο τη δεκαετία που με τον γιακά πηρούνι έτρωγες το φρούτο και στο μαλλί φωλιά αποθήκευες τα ξηροκάρπια" χαχα
  Κορυφαίο σχόλιο! Κι όλο το ποστ δηλαδή πολύ καλό! :D
  Αν ξεχάσω βέβαια κάτι μονό-ευρα που κουδουνάνε στην στέπη μου... Και να φανταστείς πώς εγώ δεν έχω κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου χωρίς να πληρώνω ντάκα της ντούκα της κάθε μήνα! Ααααχ αυτή η κρίση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μη σου πω ότι σε λίγο θα κρατάμε "κάβα" τα ξηροκάρπια και θα πίνουμε στα μπουζούκια τίλιο και τσάι σαν τους τυπάδες στη διαφήμιση της Amstel :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και που είσαι ακόμα έτσι όπως το πάνε αυτοί.Σε λίγο θα αρχίσουν να φορολογούν όχι μόνο τα σπίτια(που μας τσεκουρώνουν γενναία ήδη, άσχετα το που βρίσκονται αυτά),αλλά και όσους διαθέτουν και σκηνές για ελεύθερο κάμπινγκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "μη σου πω και τα σκυλόσπιτα"

  Σωστήηηηηηηη!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χαχαχα! Φοβερή! Το βιβλίο ήταν το καλύτερο! :D

  Σιγά σιγά να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε απ΄ αυτή την κ@#$χώρα, να δούμε όταν δε θα υπάρχει κανένας ποιον θα βρουν να τους πληρώνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πήρες και μπόνους... Εγώ πήρα την τρίαινα... 2 χρονών το τουτου και έμεινες από μπαταρία; Μήπως ξέχασες τα φώτα αναμένα για ώρες; Αλλιώς δεν εξηγείται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τρελάρα, πέρασα να ευχηθώ Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα