12 Νοεμβρίου 2010

φανταστικοί λόγοι- πραγματικές εικόνες

Αλλα τα μάτια του λαγού…

Αθηναίες – Αθηναίοι

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Η ατμοσφαιρική μόλυνση της Αθήνας έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα. Τα περιστέρια χέζουν παντού. Πρέπει να τους κόψουμε το χέσιμο. Για να γίνει αυτό, θα κάνουμε όλα τα πάρκα πάρκινγκ κόβοντας τα αιωνόβια δέντρα, τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι άχρηστα αφου κάθε άνοιξη επιβαρύνουν την υγεία των δημοτών μας γεμίζοντας με γύρη την ατμόσφαιρα και προκαλώντας κρίσεις άσθματος. Επίσης η κατανάλωση νερού τους θερινούς μήνες φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ. Ετσι λοιπόν αποφασίστηκε εκ νέου η ανάπλαση της πλατείας Ομονοίας. Θα φτιάξουμε σάουνες και ντουζ για τους τολμηρούς και πισίνες για τους πισινούς.

Αθηναίες-Αθηναίοι

Οι πρόγονοι μας έλεγαν νος γις ν σώματι γιε . Ηρθε ο καιρός να το κάνουμε πράξη. Ολοι μαζί μπορούμε να αθληθούμε! Αποφασίστε και τολμήστε και το ποδήλατό σας ξεσκονίστε. Τι Αμστερνταμ τι Αθήνα. Ετσι κι αλλιώς το κέντρο είναι γεμάτο πουτάνες. Καιρός να μπεί και το ποδήλατο στη ζωή σας. Ποδήλατο θα αποκτήσουν υποχρεωτικά η Δημοτική Αστυνομία, για να καταπολεμήσει την επαναστατική ομάδα «Ληστές με ποδήλατα». Η Αθήνα αποκτά νέο ύμνο. Στους δρόμους δεν θα παίζουν οι μουσικοί τα παιδιά του Πειραιά αλλά το «ποδηλατό μου».

Θα κάνετε πέτρα γάμπα και νεύρα τσατάλια γιατί ποδηλατόδρομους δεν θα φτιάξουμε ποτέ. Ούτε τα ποδήλατα θα μπουν στο στολίδι της πόλης μας το Μετρό.

Και τώρα στον αγώνα, ξανά απ' την αρχή
Φόρτσα στο πεντάλι, να 'ρθουνε κι οι άλλοι

πάμε για ορθοπεταλιές
τα ποδήλατά μας, όπως τα όνειρά μας

ξέρουν από ανηφοριές

Θα σας εξαφανίσομεν εεεεε θα σας εξασφαλίσομεν


Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, με ακούς και υποφέρεις….

Συντρόφισσες-σύντροφοι

Οι αρχαίοι είχαν τα Μακρά Τείχη. Εμείς κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίσαμε να τα ξαναχτίσουμε χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά πολλαπλής χρησιμότητας. Τα Μακρά Τείχη ήταν και θα είναι για προστασία της πόλης από τους εχθρούς. Επίσης θα χρησιμοποιούνται και ως ποτίστρες, ζαρντινιέρες, βάζα, οδοφράγματα κλπ. Στα πλαίσια της ανάπτυξης της πόλης, το όραμα μου είναι να κάνω απογραφή των μεταναστών που ζουν ανάμεσά μας χωρίς χαρτιά. Τέρμα στην ανασφάλεια! Με τα Μακρά μας χέρια εεεεε τείχη θα τους αφήσουμε απέξω. Οδοφράγματα σε κάθε γειτονιά. Πρώτα ο διαδηλωτής. Προστατευμένος πίσω από τα τείχη θα πετάει μολότοφ με την άνεσή του. Ετσι θα κάνουμε και οικονομία στο ρεύμα, αφού η Αθήνα θα φωτίζεται επαρκώς.

Συντρόφισσες-Σύντροφοι

Οραματίζομαι μια Αθήνα γεμάτη πλαστικούρα. Πλαστικό παντού. Τέρμα πια στην φθορά των κοίλων των αρχαίων θεάτρων από τις κοιλιές. Οι θεατές θα κάθονται αναπαυτικά πάνω σε θρόνους.

Συντρόφισσες-Σύντροφοι

Μπήκαμε στα άδυτα των μεγαλομανάβηδων και των μεγαλομπακάληδων. Θα συνεργαστούμε για να πέσουν οι τιμές. Αν αγοράζουν από εμάς παλέτες το κόστος μεταφοράς-μετακόμισης-μεταποίησης θα είναι χαμηλό. Ο καταναλωτής θα ψωνίζει φθηνά.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί έχουμε μαύρα μεσάνυχτα. Θα συνεργαστούμε με κοινωνικές οργανώσεις που προσφέρουν έργο σε ευπαθείς ομάδες. Αυτοί θα κάνουν τη δουλειά και εμείς θα παίρνουμε τη δόξα.

Θα σας εξαφανίσομεν εεεεε θα σας εξασφαλίσομεν

1 σχόλιο:

  1. Ναι, ναι... Να καταργήσουμε και την ανακυκλωση. Να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες για να χέζουν στις πλατείες. Να χτίσουμε τζαμιά και οι γυναίκες να φοράνε μπούργκες ή να είναι τσιτσίδι. Τίποτε ενδιάμεσο.Να επαναφέρουμε τους καρόδρομους και τα παϊτόνια, το σαλέπι και τις γκαζόλαμπες. Τέλεια θα περάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα