10 Απριλίου 2008

γκέτο σε νεκροταφείο

Στη Σουηδία, μάλλον τους έχει βαρέσει η κατάθλιψη στο κεφάλι.

Σε ένα νεκροταφείο, δημιουργήθηκε μια ειδική πτέρυγα για ομοφυλόφιλους διευκολύνοντας αυτούς που θέλουν να «βρίσκονται» ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό! Μια ένωση με την επωνυμία Regnbuen (ουράνιο τόξο) νοίκιασε χώρο στο νεκροταφείο με σκοπό οι γκέι και οι λεσβίες να θάβονται δίπλα δίπλα. Η περιοχή που νοίκιασε η ένωση είναι σε διαφορετικό χώρο από το υπόλοιπο νεκροταφείο και διαχωρίζεται με ένα τρίγωνο από χαλίκια στο έδαφος. «Το τρίγωνο είναι το παλιό μας σύμβολο αλλά είναι επίσης ένα σημάδι δοκιμασίας,» είπε ο υπεύθυνος της ένωσης κύριος Ivan Larsen. Η σημαία με το ουράνιο τόξο, παγκόσμιο σύμβολο για τους ομοφυλόφιλους που αναδεικνύει την ποικιλομορφία, θα τοποθετηθεί σε μια μεγάλη πέτρα. «Δεν ζητάμε την απομόνωση αλλά έχουμε την ανάγκη να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Το βλέπουμε ως οικογενειακό τάφο ένα σημείο όπου θα μας προσέχουν οι δικοί μας άνθρωποι,» πρόσθεσε ο κύριος Ivan Larsen.

νεκρούς με σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν είχα ξανα ακούσει! Ούτε φανταζόμουν ότι μπροστά στον οποιοδήποτε Θεό πιστεύει ο καθένας, δεν είμαστε όλοι ίσοι! Αντε βρε! βρήκαμε την επόμενη διεκδίκηση δικαιωμάτων gay.

1 σχόλιο:

  1. Άντε σε λίγο θα ζητήσουν διάφορες ομάδες, άλλα νεκροταφεία για χοντρούς άλλα για αδύνατους, άλλα για κοντούς, άλλα για ψηλούς και πάει λέγοντας, λες και ο Χάρος είναι ρατσιστής, έλεος με τις μ@λ@κίες πια.Γκετοποίηση και στο θάνατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα