24 Ιουλίου 2008

Αδυνάτισα 120

όχι κιλά! Ευρώ! Νοιώθω ελαφρύτερη. Από εκεί που έσουρνα τα πόδια, που ένοιωθα ένα βάρος στις τσέπες, ξαφνικά πετάω! Kαι επειδή είμαι καλός άνθρωπος (τρομάρα μου) θα σας αποκαλύψω το μυστικό της αποτυχίας μου (όπως το θεατρικό έργο). Είναι απλούστατο! Κανονίζετε δουλειά μετά το γραφείο. Πάτε με το αυτοκίνητο στο γραφείο. Παρκάρετε στα προβλεπόμενα μέτρα από τη γωνία και από το STOP. Νοιώθετε τυχεροί που βρήκατε τόσο ωραία θέση. Οταν προς το μεσημέρι, σας πιάσει πείνα, κατεβαίνετε στο φούρνο. Στην αρχή όταν βγαίνετε από το κτήριο, νομίζετε ότι λόγω διαφοράς φωτεινότητας τα μάτια σας κάνουν πουλάκια. Ομως ανακαλύπτετε ότι το αυτοκίνητό σας έχει γίνει πουλάκι. Είστε έτοιμοι να φωνάξετε "θαύμα" όμως έρχεται ο θυρωρός και σας γειώνει. Σας το πήρε ο γερανός. Περίεργο, σκέφτεστε. Γερανοί και πελαργοί συνήθως φέρνουν. Από μωρά μέχρι ότι μπορείτε να σκεφτείτε. Το στομάχι σας σταματάει απότομα να διαμαρτύρεται. Και αρχίζουν να χορεύουν τα νεύρα σας. Τρέχετε στο γραφείο σας, βρίζοντας, τηλεφωνείτε στην καφετζού σας, όχι για να σας πεί τον καφέ, για να σας φέρει έναν της παρηγοριάς, και μετά σε άλλους 20 αριθμούς μέχρι να βρείτε τον σωστό που θα σας δώσουν πληροφορίες. Πρέπει να πάτε στο κέντρο γιατί το αμάξι σας πήγε βόλτα με την τροχαία. Η καλύτερή σας! Και θα φύγετε από το γραφείο και θα πάτε βόλτα στο κέντρο που τόσο αγαπάτε, ειδικά όταν έχει 35+ C. Οταν φτάνετε, ανακαλύπτετε ότι το αυτοκίνητό σας πήγε βόλτα γιατί "ήταν στροφή λεωφορείου ΕΛ.ΑΣ" που στα 15 χρόνια που είστε στο ίδιο γραφείο, ποτέ δεν έχει περάσει η κλούβα από κάτω γιατί ο δρόμος είναι στενός και έτσι κι αλλιώς δεν χωράει. Επίσης ανακαλύπτετε ότι πρέπει να πληρώσετε 65,60 τον γερανό, 40 Ευρώ την κλήση, και 10 Ευρώ το γκαράζ. Α! πληρώσατε και το ταξί 5 ευρώ.
Ετσι λοιπόν με τα λεφτά στο χέρι, πάτε στην εφορία, μετά στην τροχαία, μετά στο ταμείο του δήμου και πάλι πίσω στο γκαράζ για να πάρετε το αυτοκινητάκι σας. και στη διαδρομή προς το γκαράζ νοιώθετε ανάλαφροι. Σχεδόν πετάτε!
Εφκαριστώ Ελλάντα.
Εφκαριστώ Τροχαία.

Υ.Γ. Αν δεν είστε έλληνας κροίσος, με όσα γράμματα θέλετε, ξεχάστε το δωματιάκι με θέα που είχατε κλείσει για τις διακοπές σας.

2 σχόλια:

  1. Έλεος ρε!!! μία με το κινητό, πάει το δίπλωμα για ένα μήνα
    , τώρα σου σηκώσανε τ'αμάξι!!!
    Μα καλά στο σημάδι σε έβαλε η τροχαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα