15 Ιουλίου 2008

θα κάτσω σπίτι, θ'αράξω σπίτι

φέρτε πίσω το χειμώνα. ωραία εποχή. βρέχει, χιονίζει, έχει κρύο. αν δεν είσαι τύπος χειμερινών σπορ, κάθεσαι σπίτι σου και τίποτα δεν σε ξεκουνάει. Ενώ τώρα? τώρα θες να είσαι όλο έξω. σινεμά, μπύρα, ούζο, μπάνιο, διακοπές. πολλά τα λεφτά Αρη. και μη νομίζεις ότι επειδή δεν βγήκες όλο τον χειμώνα, έχεις περίσευμα. Οοοοοοοοοχι! μέχρι τον αύγουστο μεσολαβούν δύο περίοδοι εκπτώσεων (ο θεός να τις κάνει). θα μου πεις τον αύγουστο παίρνεις επίδομα αδείας. Μουα-χα-χα. το οποίο το έχεις μάλλον φάει από πριν. ναι! στις εκπτώσεις που λέγαμε, όταν σου γυάλισε εκείνο το μπορντοπορτοκαλοκόκκινο μπλουζάκι που είδες στα Ζάρα. το οποίο δεν θα βάλεις ποτέ! γιατί το πήρε και η θειά σου από το χωριό, και θα το φοράει στις κότες. και η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη. και με τη θεία, και με τις κότες!
Ετσι λοιπόν φτάνει αύγουστος. Αν ήσουν προνοητικός και έχεις πείσει την γιαγιά σου, να σου γράψει τα δελτία κοινωνικού τουρισμού στο ονομά σου έχει καλώς. ολο και κάπου θα βολευτείς. Διαφορετικά, ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις. και βέβαια βρίσκεις!
Δωμάτιο με θέα (στην τουαλέττα του απέναντι, αλλά αυτό δεν στο λένε), 150 μέτρα μόλις (έχει 200 σκαλιά να ανέβεις, αλλά αυτό δεν στο λένε), μακρυά από την παραλία (η οποία είναι γεμάτη τσούχτρες, αλλά αυτό δεν στο λένε), με πρωινό (ό,τι αφήσαν αυτοί που ξύπνησαν πριν απο σένα, αυτό και αν δεν στο λένε) σε τιμή προσφοράς 120 Ευρώ (δεν περιλαμβάνονται οι ψύλλοι, κατσαρίδες).
Υπάρχει και η άλλη περίπτωση. Να έχεις εξοχικό. Πίστεψέ με, καλύτερα να το νοικιάσεις. Διαφορετικά θα έρθει όλο το σόι, απροειδοποίητα, με όλα τα εγγόνια-δισέγγονα-τρισέγγονα που υπάρχουν, και εσύ λόγω ντροπής, αντί για διακοπές θα κάνεις την δούλα.
Γι'αυτό και εγώωωωωωωωωωωωωωωωω
Θα κάτσω σπίτι, θ'αράξω σπίτι
λοιπόν απόψε δεν πρόκειται να βγω
Θα κάτσω σπίτι, θ'αράξω σπίτι
κι άμα πεινάσω τηγανίζω καν' αυγό.
Και όταν ακούω να χτυπάει το τηλέφωνο
θα το κοιτάζω και δεν θα απαντώ
γιατί όταν χτυπάει το τηλέφωνο
εννιά φορές στις δέκα είναι για κακό.
γι' αυτόοοοοοοοοοοοοοο
Θα κάτσω σπίτι, θ'αράξω σπίτι
οχυρωμένος κι από μέσα το κλειδί
Θα κάτσω σπίτι, θ'αράξω σπίτι
γιατί αυτό το έργο το 'χω ξαναδεί

4 σχόλια:

  1. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.....ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΟΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!! ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ!! ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, Ε..ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΩΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ!!!

    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πφφφφφφφφφ πάρτο! δικό σου είναι.
    θείτσα Νέλλυ :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχαχα!!! Ωραίο το βλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα