4 Νοεμβρίου 2008

μονάχους μονάχους ζητάει συμμάχους συμμάχους!Κάνε κλικ στο www.eurocharity.org, μπες στο «Χρηματοδότηση Έργων ΜΚΟ 2008» και ψήφισε τη MOm!

Ψηφίζοντας τη MOm, αυξάνεις τις πιθανότητες να χρηματοδοτηθεί ένα σημαντικό ερευνητικό πρόγραμμα για την προστασία της σπάνιας Μεσογειακής φώκιας.

Γιατί να μας βοηθήσεις;

Η MOm είναι έτοιμη να εξορμήσει σε μία από τις πιο δύσκολες ερευνητικά περιοχές της Ελλάδας, τις βραχονησίδες των Κυκλάδων.

Στόχος μας είναι να καταγράψουμε τα καταφύγια της Monachus monachus, να καταμετρήσουμε τον πληθυσμό της και να προτείνουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις για την προστασία της περιοχής και της Μεσογειακής φώκιας.

Ο ηλεκτρονικός Ελληνικός Οδηγός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Eurocharity, διοργανώνει ψηφοφορία για την χρηματοδότηση έργων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με το 25% των εσόδων του.

Μαζί μπορούμε να τις προστατέψουμε!

Φιλικά,

MOm
Στην ψηφοφορία υπάρχουν πολλές σημαντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις. Ρίχτε μία ψήφο στη ΜΟΜ και άλλη μία σε κάτι παρεμφερές για την άγρια ζωή γιατί η δική μας ζωή είναι άρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή της φώκιας, της αρκούδας, της χελώνας, των πτηνών.

2 σχόλια:

Αφήστε μια μπούρδα