9 Ιανουαρίου 2009

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις

Αυτή η ανάρτηση δεν είναι επαναστατικού τύπου! Είναι μία μπλογκοανασκόπηση. Με τη βοήθεια του παράξενου στήθηκε αυτό εδώ το μπλογκ. Η κακομοίρα όχι μόνο είχε να φροντίζει το δικό της μπλογκ είχε να ακούει και τις χιλιάδες απορίες μου, μια που ένας νέος κόσμος ανοιγόταν μπροστά στα παιδικά μου (λέμε τώρα) μάτια. Στην αρχή το μπλόγκ τούτο, το διάβαζαν ο κακός λύκος (γερόλυκος"χαιδευτικά"), και η everything53 . Φίλοι όλοι από τα παλιά εκτός μπλογκ.

Μετά ανακάλυψα το sync και από εκεί δειλά δειλά άρχισα να έχω επικοινωνία και με άλλους μπλόγκερ και σιγά σιγά να τους προσθέτω και να με προσθέτουν στη λίστα αναγνωσιμότητας. Ολους αυτούς, τους βρίσκετε δεξιά κάτω από την επικεφαλίδα "με ένα blog ξεχνιέμαι" (κατά την παλιά διαφήμιση του Αρλεκιν). Βέβαια το δικό μου πρόβλημα είναι ότι παραξεχνιέμαι διαβάζοντας τα μπλόγκ και ανακαλύπτοντας κάθε μέρα καινούργια.

Μέρα με τη μέρα προστίθενται και άλλοι, ο καθένας με τον χαρακτήρα του που δεν κρύβεται πίσω από μία οθόνη όπως πολλοί νομίζουν. Για να φτάσω σ'αυτό το συμπέρασμα έχω καταναλώσει ώωωωωωρες από τη ζωή μου (στο γραφείο πάντα)!
Οπως δεν μπορώ να κρύψω εγώ το πειραχτήρι που έχω μέσα μου, όταν αφήνω σχόλια στα διάφορα μπλογκ.
Ο στόχος μου για τη νέα χρονιά ή έστω για τον νέο αιώνα είναι να ξυπνήσω και το κοινωνικό πεταλουδάκι που κρύβω μέσα μου και να συναντήσω δια ζώσης, έστω μιά φορά όλο αυτόν τον καλό κόσμο που έχω καθημερινή επαφή μαζί του.
Πελάαααααααααααααααααατες μου (με φωνή Βέγγου)

5 σχόλια:

  1. "...Στην αρχή το μπλόγκ τούτο, το διάβαζαν ο κακός λύκος (γερόλυκος"χαιδευτικά"), και η everything53..."

    Μήπως τα εισαγωγικά να τα έβαζες στο γερόλυκος αντί στο χαϊδευτικά;
    μόνο τέσσερα χρονάκια σου ρίχνω σατανική μου ;):P
    Κι ας λες ότι είσαι μικρό και ...

    :))))))))

    "...Βέβαια το δικό μου πρόβλημα είναι ότι παραξεχνιέμαι διαβάζοντας τα μπλόγκ...έχω καταναλώσει ώωωωωωρες από τη ζωή μου (στο γραφείο πάντα)!"

    Λογικό είναι να διαβάζεις τα blogs στο γραφείο, αφού είναι η ώρα που δουλεύεις...

    ...τον κόσμο-εργοδότη.

    :PPPPPP

    Για μένα που σε ξέρω κοντά 10 χρόνια(πότε πέρασαν;), δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό στο blog από την Νίνα που ξέρω, είναι ένας καθρέφτης σου, δεν υπάρχουν μάσκες ούτε προσοχή στο τί θα πεις και πως θα το πάρει ο άλλος, να κι αν τους αρέσει η ανάρτηση, να κι αν δεν τους αρέσει, το κέφι σου κάνεις, και το κέφι αυτό φτιάχνει το κέφι και όλων όσων σε διαβάζουν.
    Τώρα καμιά φορά εγώ ρίχνω και καμιά ζακετούλα πάνω μου όταν το παρατραβάς, και λέω ωχ το μάτι μου.Να μην πετάξω την κακία μου τι κακός λύκος είμαι; αλλά τι να κάνουμε σ' έχω συνηθίσει, και μ' έχεις συνηθίσει:))

    Καλό βράδυ μπουμπού και συνέχισε να γράφεις και να χαρίζεις το γέλιο για πάρα πολλά χρόνια ακόμα,μέχρι να μην μπορούν πια τα δάκτυλα σου απ΄τα βαθειά γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά.. με πολλές-πολλές αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο.Ε.Α. ΣΗΜΑ Η


    http://ellhnkaichaos.blogspot.com
    /2009/01/httprapidshare.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kakoslykos άσε το γλειψύδι και λέγε ευθέως τί χάρη θέλεις! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν καταφέρεις να το ξυπνήσεις, πες μου κ μενα το μυστικό πληζ!

    (υπόσχομαι οτι δεν θα το αναρτήσω :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα