23 Ιανουαρίου 2009

βραβιάκι σεμπεζάκι

Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»


Είμαι συγκινημένη τα μάλα. η κοκκινοσκουφίτσα μου δωσε βραβείο! δεν ξέρω τι να γράψω. ο πυρετός που έχω μιά εβδομάδα τώρα μου έχει κάψει τα τελευταία (λιγοστά) κύτταρα του πανέξυπνου μου εγκεφάλου. Βρίσκομαι ακόμα σε σύγχυση. απ'την κική και απ'την κοκό ποιά να διαλέξω? πρέπει να προτείνω οκτώ. θέλω να προτείνω οκτώ σήμερα και οκτώ αύριο και οκτώ παραμεθαύριο και άλλους οκτώ τη δευτέρα και ... και... και... και να πάρουν όλοι όσοι έρχονται και αφήνουν σχόλια και μου κρατάνε παρέα και κάθε μέρα να είναι γιορτή. και να κάνει κάποιος και ένα ασμπέτε* για να γνωριστουμε βρε παιδιά.
Οπότε το βραβείο είναι δικό σας!!!!



* Να δεις που ο αδελφός σου θα γίνει έξω φρενών, με το πάρτυ που θα κάνεις απόψε.
Αχ Τούλα μου... εσύ ζεις έναν αιώνα πίσω. Δεν είναι πάρτυ. Τα πάρτυ πάνε... τελειώσανε. Τώρα πια δε λέγονται πάρτυ.
Άλλαξαν όνομα;
Μάλιστα. Τώρα λέγονται "του νόου ας μπέτερ".
Τι είν' αυτό; Μάρκα ουίσκι;
Καλέ τι ουίσκι; Του νόου ας μπέτερ, σημαίνει "να γνωριστούμε καλύτερα". Μαζεύονται οι νέοι, χορεύουν, πίνουν, φλερτάρουν... κι έτσι γνωρίζονται καλύτερα.
Πού γνωρίζονται, μωρέ Εύα μου; Στο σκοτάδι; Εδώ με τα φώτα και την παθαίνουμε. Άσε λοιπόν αυτό το μπίτερ λέμον, γιατί μαζί μου θα τα βάλει πάλι ο αδελφός σου.
Καλέ ποιό μπίτερ λέμον; Του νόου ας μπέτερ σου είπα!
Ναι, αυτό το ασμπέτε. Με μένα θα τα βάλει... Άσε πια αυτά τα έξοδα του ασμπέτε. Ποιός θα τα πληρώσει;
(ο κατεργάρης 1971)




Σας αγαπώ!!!!




10 σχόλια:

  1. Congratiolations Πιπι!!
    Πήρα κ εγώ...
    Δεν είναι τ'ελειο?
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΜΕ ΑΛΙΦΕΡΗ

    ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA

    ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουρτ μας και σιγά τα ωά λολ πηρα κι εγώ τετοιο, απο τη μια χαρηκα γιατί καποιος αγνωστος εκτιμά το κοντό μ και το μακρύ μ, απο την αλλη ανησύχησα γιατί πιστευα οτι δεν εχει πολλούς παλαβούς να με διαβάζουν και μαλιστα να εκτιμούν τα οσα γράφω, τώρα που το πηρες κι εσύ θα αρχίσω να σκουζω λεμε, γιομισε ο κόσμος απελπισία για να προξιμιδιαζόμαστε εμεις - τι αλλο θα δουμε ακόμη φιλενάδα μου λες? τι αλλο?

    το καλό θα ειναι να δω τρωκτικό και πρεςςτζιαρ προξιμιδιασμένους να γελάω μεχρι να μου σβησει η εφορία το χρεος, (οχι οτι δεν εκτιμώ τους συνβλογεράδες) αλλά αν προξιμιδιαστουν και αυτοί τοτε τα πραγματα ειναι πιο επικινδυνα από οσο τα φανταζομαι...

    ουφ μεγειά, θα στο φτιαξω εκτος απο σιμπιζάκι, και σε μπροδροκοραλοροδοκαφεκοκιννο just in case you change background :) ειδες ειδες το χω ακόμη το εγγλέζικο, αντε κι αυριο θα σου ανεβάσω κατι σοβαρό, γιατί με τα παιχνίδια ανησυχώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Congratulations! Η φωτό της Αλιφέρη με το μόνιμο χαμόγελο kolynos είναι all the money!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αλιφέρη θεέ μου,
    πόσα χρόνια περάσαν? πόσο μεγάλωσα?
    Το ασμπέτερ δε όλα τα λεφτά.
    Ασμπετε λοιπόν εύχομαι όλο και πιό πολύ!
    Καλημέρα Κυριακής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν συγχαρητήρια και μπράβο για το βραβείο!
    Και μιά ερώτηση:ΚΑΛΕ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ;
    Είμαι εκτός Ελλάδας και έχω χάσει την σύνδεση με τα φαντάσματα του παρελθόντος!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Μάτα καλως ήρθες. η κα Αλιφέρη είναι μια χαρά. τελευταία εθεάθη πέρσυ νομίζω σε τηλεοπτική διαφήμιση τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχα! πήρα κι εγώ το βραβείο. Λέω να τα μαζέψουμε όλα να τα κάνουμε σωρό, να φτιάξουμε κι ένα πύργο από σοκαλατάκια, ξέρετε αυτά με το χρυσό περιτύλιγμα που τα προσφέρει η πρέσβειρα, και να το γλεντήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ το πήρα και εγω το κορνίζαρα στο blog μου καλησπέρα πιπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα