31 Ιανουαρίου 2009

Ενα Γιούρο το πιπί

Οποιος έχει πρόβλημα κύστης καλύτερα να μην πάει στη Βενετία. Εκτός του ότι τα νερά βρωμάνε, στη θέα τους μπορεί να έρθει και η ανάγκη για πιπί. Ε το πιπί στις δημόσιες τουαλέτες της Βενετίας κοστολογείται ένα ευρώ! Οποιος έχει συχνοουρία λοιπόν πιο πολλά θα χαλάσει στις δημόσιες τουαλέτες παρά σε οτιδήποτε άλλο. Οι ιταλιάνοι όμως κάνουν και εκπτώσεις! αρκεί να έχετε προπληρώσει από πριν. -"παρακαλώ, θέλω να κάνω 10 κρατήσεις για πιπί" - "μάλιστα, κοστίζει 10 ευρώ αλλά επειδή είστε προνοητικός σας κάνουμε έκπτωση και θα τινάξετε το πιπί σας με 7 ευρώ μονάχα. να προχωρήσουμε σε χρέωση της κάρτας σας?" και άντε προχωράς στην κράτηση. μετά τί θα δείχνει ο αναλυτικός λογαριασμός στις χρεώσεις? "πιπί στη Βενετία?" "w.c. in venice?" "τίναγμα ψωλής στη Βενετία?".
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κόσμιο ούτε με το σακουλάκι να γυρνάτε, ούτε στα κανάλια να κατουράτε .
ολη η είδηση εδώ

4 σχόλια:

  1. Πάλι καλά να λες.
    Γιατί αν είχε ένα euro το πιο χοντρό, θα είχα ξετινάξει τις οικονομίες μου για να μην σου πω τί θα γινόταν αν είχε ένα euro το κ...λί, όλα στο σφυρί θα μου τα έβγαζαν αχαχαχαχαχαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k na fantasteis oti exoume ekptwseis.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e tora pou to eipes 8a akiroso ta eisitiria,kalhmera kai kalo mhna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοιτητής πριν από 22 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, κατεβαίνοντας στις δημόσιες τουαλέτες κοντά στο Λευκό Πύργο, ο υπεύθυνος φύλακας καθορίζει την ταρίφα:
    "Το ψιλό 10, το χοντρό 20" (για δραχμές μιλάγαμε τότε)
    "Γίνεται να πούμε για ψιλό στην αρχή, και αν αλλάξει να πληρώσω τη διαφορά;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα