16 Ιανουαρίου 2009

σκουτερόσκυλο

έχω και εγώ επιχειρηματικές ιδέες, αλλά αυτός ο τύπος με ξεπέρασε γαμώτι μου! Γιατί να κάνω σκί πεζοδρομίου και να με τραβάει ο κυρ-Λεωνίδας όπου θέλει? Με το σκουτερόσκυλο και βόλτα θα βγαίνει και γυμναστική θα κάνει, και θα γυρνάει κουρασμένος στο σπίτι! Εχω γιορτή το Μάιο....κανονίστε!

Με την πρώτη ματιά θυμίζει παλαιού τύπου μοτοσακό. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα άκρως εξελιγμένο σκούτερ, που κινείται με τη δύναμη του… σκύλου.

Τα αφεντικά απλά πρέπει να δένουν το κατοικίδιό τους στην ειδική θηλιά και να ανεβαίνουν στο πατίνι. Όσο το σκυλί τρέχει, τόσο κινείται και το σκούτερ. Ωστόσο, το αφεντικό μπορεί να ελέγχει την ταχύτητα και να πατάει φρένο. Επιπλέον, μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατεύθυνσης.

Κατασκευαστής του έξυπνου μηχανήματος είναι ο Μαρκ Σουέτ από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Η τιμή του ανέρχεται στις 380 λίρες, ενώ κάθε επιπρόσθετη θηλιά, κοστίζει 170 λίρες.



4 σχόλια:

  1. Πάρε το, αλλά σε κλειστή στροφή βλέπω τον Λεό να σου 'ρχεται καπέλο, μια μικρή στραβοτιμονιά και πάρ' τους κάτω και τους δύο, αφού το σκυλοπατίνι θα ντελαπάρει πανεύκολα.

    Και τότε να ξέρεις, θα μαι κάπου εκεί κοντά για να τραβήξω το απαραίτητο βίντεο, κάτι τέτοια τα χάνω εγώ;

    :))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα,
    δε θέλω να βλέπω τέτοια! Σίγουρα καμιά αμερικανιά θα είναι. Να πάρει ποδήλατο πείτε τη κυρία μπας και σφίξει ο γλουτός της, ο ρόλος ενός κατοικίδιου δεν είναι να μας υπηρετεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτότυπο..
    Αλλά συμφωνώ με τον george από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα