7 Ιανουαρίου 2009

οδηγίες χρήσης destinator

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οδηγίες χρήσης που προκαλούν γέλιο όπως οι παρακάτω:

''Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός''
Σε κατεψυγμένο φαγητό: ''Πρόταση σερβιρίσματος: ξεπαγώστε το''. (Εγώ έλεγα να το φάω έτσι και να σπάσω τα δόντια μου!)
Σε υπνωτικό χάπι: ''Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία''. (Και εγώ που νόμιζα ότι το παίρνω για έξτρα ενέργεια)
Σε καθρέφτη σε δίκυκλο: ''Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου''.
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν απλά ανέκδοτα, μέχρι που σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα πλοήγησης Destinator σε ένα pda που έχω. Αφού λοιπόν έκανα την εγκατάσταση, μετά ήρθε η ώρα των ρυθμίσεων. Και όταν έγιναν όλες, είδα με κεφαλαία γράμματα "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ". Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το Destinator όταν το όχημα είναι σε κίνηση.!!!!
Χαλόοοοοοοοου. Μιλάμε για πρόγραμμα πλοήγησης. Για κάτι που υπάρχει για να σε βοηθάει να βρίσκεις τον δρόμο σου. Πώς θα βρώ καλέ μου άνθρωπε την Ανω Μπουρδελοβίτσα αν δεν δουλέψει το μηχάνημα?
Μήπως o δορυφόρος ανακάλυψε ότι έχω παχύνει και πρέπει να γυρίσω το πρόγραμμα στην θέση για πεζούς? Θα το έκανα αν μπορούσα να πάω περπατώντας από το σπίτι μου, στην Ανω Μπουρδελοβίτσα με τα πόδια. Αλλά είναι τουλάχιστον 5 βδομάδες περπάτημα και το παιχνίδι "extra large" νομίζω πήγε περίπατο.
Θα μου πείς από την άλλη μεριά, ότι η πονηριά του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, που πρέπει να απευθύνεσαι σε ενήλικες σα να ήταν παιδάκια του δημοτικού, γιατί αλλιώς στην πρώτη στραβή τους πιάνει η δικομανία και δώστου οι μηνύσεις και οι αγωγές αποζημίωσης.
Κλείνοντας θέλω να πώ το εξής:
Ποτέ, μα ποτέ μην πίνεις όταν οδηγείς.
Μπορεί να χύσεις την μπύρα!

4 σχόλια:

  1. Και άντε μετά να καθαρίζεις τα καθίσματα από την μπύρα....
    Καλημέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ". Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το Destinator όταν το όχημα είναι σε κίνηση.!!!!

    Εννοεί ότι πρέπεις να σταματάς κάθε 10 δευτερόλεπτα στη μέση του δρόμου προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις :Ρ Και σε είχα για πιο έξυπνη... :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου χαρά μου, σ' αγαπάω, σ΄εκτιμάω, αλλά κάτω τα χέρια από τη δουλειά των δικηγόρων! κι εμείς δηλαδή πώς θα ζήσουμε, αν δεν γίνονται και λάθη; πάντως χωρίς πλάκα τώρα, πρέπει να σε έχω από μια γωνία όταν γράφω καμία αγωγή. πρέπει να πιέζω το κεφάλι μου να εξειδικεύω τα πάντα και να τα γράφω όλα νιανιά τουλάχιστον δέκα φορές σε κάθε δικόγραφο. έτσι είναι η δουλειά, κρίνεται στην λεπτομέρεια. καλή αντοχή και καλή μέρα! γέλασα κι εγώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα