11 Οκτωβρίου 2009

Μια εμπειρία ακόμα λοιπόν

Οταν ήμουν μικρή ήμουν και κοντή. Οχι δηλαδή ότι μετά έγινα και το πρώτο μπόι. Ως παιδί κάθε φορά που κάναμε ουρά σε δυάδες καθ'ύψος, φυσικά ήμουν τελευταία. Και γύρναγα πάντα με παράπονο στο σπίτι. Η μαμά μου λοιπόν για παρηγοριά στην κοντή, μου έλεγε "όταν κάνετε μεταβολή είσαι πρώτη". Και τότε έλαμπε το προσωπάκι μου.
Ετσι και προχτές. Σε αγώνα δεξιότητας οδήγησης 4x4 μέσα στις λάσπες το όνομά μου ακούστηκε πρώτο!!!! Φυσικά και διάβαζε τα αποτελέσματα από το τέλος προς την αρχή αλλά το γεγονός παραμένει. Χρυσό ΠιΠι & Χρυσηίς , Μαρίτσα & Ζωή, Ζοζεφίνα & Ζωή, Λίτσα & Γίτσα κλπ. Η πρώτη τριάδα πήρε και κύπελο. Οδηγός και συνοδηγός. Α πα πα! παλιατζούρα! που να βάλεις ένα κύπελο ίσαμε 25 πόντους ψηλό? Ποιός κάθεται να κάνει χώρο στη βιβλιοθήκη ή στο σαλόνι που είναι ήδη βαλμένα διάφορα διακοσμητικά πιάτα, πιατάκια, κάδρα, φωτογραφίες κλπ.
Αμ και αυτό το χρώμα του? Χρυσαφί! Ούτε καν λευκόχρυσος που πάει με όλα, σαν την Coca cola.
Η διαδικασία του αγώνα αν και κράτησε πολλές ώρες, είχε απίστευτο χαβαλέ. Ηταν γυναικείος αλλά κάποιοι σύζυγοι που φοβήθηκαν να αφήσουν μόνες τους τις γυναικούλες τους, ανέλαβαν χρέη συνοδηγού. Οχι χωρίς τίμημα. Τους φορέσαν με το ζόρι περούκα γυναικεία με ροζ μπικουτί. Φαντάζομαι ότι θα ούρλιαζαν μέσα στο αυτοκίνητο και ότι σε κάθε λακούβα θα έπρεπε να φτιάχνουν και το μαλλί με το μπικουτί.
Οσο για τα χαίρια μου. Οδηγώ τόσα χρόνια αυτοκίνητο που έχει την όπισθεν αριστερά και πάνω που δεν θυμόμουν πως μπαίνει σε κανονικό αυτοκίνητο. Είμαι τόσο νομοταγής που σε πίστα που ήμουν μόνη, έβγαζα φλας και στις στροφές. Δεν είδα μία ολόκληρη διαδρομή και έπρεπε να κάνω όπισθεν και να πάω να την κάνω, αφού ήδη είχα φτάσει κοντά στο τέρμα. Στο τέλος δε, ενώ έπρεπε να πατήσουν και οι τέσσερεις τροχοί πάνω σε μία τάβλα και να μείνει το αυτοκίνητο πάνω ώστε να λήξει ο αγώνας, από τη χαρά της οδήγησης, ήμουν έτοιμη να ξανακάνω την πίστα. Οπότε κατέβηκα με φόρα και από αυτούς.
Το καταδιασκέδασα όμως. Εξάλλου η προσπάθεια μετράει.

επιασα το τιμόνι και πιάσαν τις γωνίες
Ο κριτής τη γλύτωσε, τα κολωνάκια όχι

8 σχόλια:

  1. Αυτά τα λένε πουλάκι μου πριν γίνουνε, αλλά ξέρω γιατί δεν το είπες, επειδή το κύπελλο το είχα στο τσεπάκι μου και λες άσε καλύτερα, γιατί έτσι και το πάρει αυτή το κύπελλο, μετά θα με δουλεύει μία ζωή!Έτσι κι αλλιώς θα σε δουλεύω ρε σατανικό πλάσμα, αν είναι δυνατόν ξέχασες που μπαίνει η όπισθεν; Και τι καρούλι είναι αυτό που έβαλες στις φωτογραφίες; που είναι το αμάξι σου;

    :PPPPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλες "τρέξαν" με το ίδιο αυτοκίνητο. για να είναι δίκαιος ο αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα

    Λυπάμαι τον ιδιοκτήτη, βίδες του το γυρίσατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τζιπόβια... μπράβο... 'κονομημένη ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάπου σε έχασα,δεν καταλαβαίνω τί εννοείς! Όμως πέρασα να σου πώ μια καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλέ είμαι κελεπούρι. είπαμε έχω ΚΑΙ κότερο.
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλή εμπειρία και αφού το διασκέδασες ακόμα καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχαχαχααα!!!
    φοβερη εμπειρια !!!θελω και γωωωωωω!!!
    ζηλεψα!!!
    δωσε στοιχεια σε μέιλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα