21 Οκτωβρίου 2009

Μαζέψτε ακαθαρσίες σκύλων... για να πλουτίσετε

Αμοιβή θα προσφέρουν οι Αρχές μιας πόλης της κεντρικής Ταιβάν σε όσους… μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων από τα πεζοδρόμια και τα πάρκα.

Οι Αρχές της Ταϊτσούνγκ, όπου κατοικούν ένα εκατομμύριο κάτοικοι, ανακοίνωσαν ότι όποιος προσκομίζει ένα κιλό ακαθαρσίες σκύλων στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος της πόλης θα λαμβάνει ένα κουπόνι αξίας τριών δολαρίων ΗΠΑ.

Η Υπηρεσία εφαρμόζει το πρόγραμμα αυτό πιλοτικά και έχει θέσει όριο για το πόσα κιλά ακαθαρσίες σκύλων μπορεί να «καταθέσει» κάποιος ημερησίως.

Σκοπεύει, μάλιστα, να διανείμει 1.300 κουπόνια, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολυκαταστήματα.
zougla.gr


Ορίστε! Βρε πως δεν την είχα σκεφτεί αυτή την ιδέα! Λέτε να αρχίσω να μαζεύω από αύριο και να τα παραδώσω στη Βουλή? Νομίζω τους χρειάζεται!!!

4 σχόλια:

  1. Πάω να πάρω μια κλούβα σκύλους και φεύγω για Ταιβάν. Θα τα βάζω να χέζουν και μετά θα πηγαίνω να τα μαζεύω, τρελές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλεις σατανική μου να σου στέλνω σε πακέτο τις ακαθαρσίες της βδομάδας, από την Ήρα και την Foxy για να έχεις πολύ πράμα να τους στείλεις, αν και νομίζω ότι και ο Leo δεν πάει πίσω σε παραγωγή:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωχ εγω με την κορινα χρειαζομαι πολλες μερες να γινω πλουσια :/


    παντως στη γερμανια ... πρεπει να εχεις μαζι σου σακουλακι και αν τα κανει ο σκυλος σου στο δρομο ή στο παρκο πρεπει να τα μαζεψεις αλλιως πληρωνεις προστιμο

    καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σε δω με τη σακούλα στο χέρι να μπαίνεις στη Βουλή , και τι στον κόσμο !!!!!!!!

    Χαχαχααχαχαχα καλημέρα τρελοκαμπέρωωωωωω!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα