31 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


ALIENS ARE COMING TO EARTH ON FRIDAY AND THEIR MISSION IS TO ABDUCT ALL GOOD LOOKING AND SEXY PEOPLE. YOU WILL BE SAFE , I'M JUST WRITING TO SAY GOODBYE......










2009!!!

23 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά

Ξεσαλώστε όσο μπορείτε γιατί έρχεται η Ε.Ε. να μας τα πάρει όλα!

19 Δεκεμβρίου 2009

3 μήνες μετά

τα χέρια μου θα ξεπιαστούν επιτέλους. θα σταματήσω να είμαι σαν τον Τιραμόλα. Αβάσταχτο το βάρος από τα ψώνια της λαϊκής. Θυμάστε φαντάζομαι το σπαραξικάρδιο πόστ που είχα βάλει για το αγαπημένο μου καρότσι της λαικής! Ναι αυτό που ο άσπλαχνος χάρισε στη θεία!
3 μήνες μου πήρε για να ανακαλύψω το τέλειο καρότσι! Ο άσπλαχνος βέβαια είχε κάνει τις προσπάθειές του, αλλά τίποτα δεν με ικανοποιούσε. Το μόνο που βρίσκαμε ήταν καρότσια με σχέδια καρώ, κόκκινα, μπλέ ή μπεζ σε στυλ Burberry. Ειδικά το τελευταίο είναι ο ορισμός του κιτς!
Ωσπου ένα κρύο βράδυ στα μέσα Νοέμβρη, έπεσε το μάτι μου στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ καρότσι!
Ο άσπλαχνος βέβαια, που τελικά μάλλον το διασκέδαζε με τη γκρίνια μου όλο αυτό τον καιρό, με έψησε μέχρι να μου το πάρει. Χτες μπήκα σπίτι και δεν άναψα το φως. Αν το είχα ανάψει ο άσπλαχνος θα είχε ξυπνήσει από τα ουρλιαχτά μου. Το καρότσι ήταν εκεί στο χωλ! Μου το έκανε δώρο για τα γενέθλιά μου. Είχε τη διπλάσια τιμή από το προηγούμενο αλλά πείτε μου δεν είναι υπέροχο? Πρόλαβα και το γέμισα! και υπόσχομαι ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ....
.
.
.
.
Μα φυσικά με το καρότσι!

17 Δεκεμβρίου 2009

15 Δεκεμβρίου 2009

14 Δεκεμβρίου 2009

Χοτέλ

Πολλές φορές φίλοι μου, λόγω του ότι έχω internet, με βάζουν να δώ διάφορα ξενοδοχεία που θέλουν να πάνε διακοπές.
Εχω δει μέχρι τώρα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, σε αρκετά μέρη του κόσμου. Σε όλα κοιτάω φωτογραφίες από τα δωμάτια, από τους εσωτερικούς χώρους κλπ. Υπάρχουν πολλές φορές βέβαια που η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Οπως στην παρακάτω περίπτωση, που φαντάζομαι ότι στο δωμάτιο δεν περιλαμβάνεται η νεαρά κυρία.

2 Δεκεμβρίου 2009

MARIZA οπααααααααα!!!

Το video το έχει φτιάξει ένας Ελληνοαυστραλός για κάποιο μάθημα στο πανεπιστήμιο του Σύδνευ! Είναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!!