2 Μαΐου 2008

πράσινες ταράτσες και πράσινα άλογα

«Πράσινες Ταράτσες- Ολάνθιστα Μπαλκόνια»
Η Έκθεση διοργανώνεται από τις 6 έως και 12 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά , ως ένα ακόμη βήμα για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των Αθηναίων για το περιβάλλον στην πόλη και στις γειτονιές της. Ο Νικήτας Κακλαμάνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας (τον ποιόν??????) Άγγελο Μοσχονά θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τους τρόπους κατασκευής της "Πράσινης Ταράτσας", ώστε να συμμετάσχουν όλο και περισσότεροι Αθηναίοι και Αθηναίες στην υλοποίηση του στόχου "Αθήνα, κάθε ταράτσα με κήπο, κάθε ακάλυπτος χώρος με δέντρα, κάθε μπαλκόνι ολάνθιστο, δημιουργούν την πόλη της ζωής μας.
και από το site του Δήμου:
Δίνουμε κίνητρα στους πολίτες για να φυτεύουν στις ταράτσες και τα μπαλκόνια, προσφέροντάς τους δωρεάν από το φυτώριο του Δήμου τα φυτά που χρειάζονται, ώστε οι πολυκατοικίες της Αθήνας να πρασινίσουν. Αξιοποιούμε την εμπειρία από φυτεύσεις ταρατσών και σχεδιάζουμε πιλοτικό πρόγραμμα φύτευσης ταρατσών σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, ώστε να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ασφάλειας των κτιρίων.

αχ πως γελάω με τον Δήμο Αθηναίων! προχτές που πήρα τηλέφωνο στο τμήμα κηποτεχνίας για να μάθω πληροφορίες για το φυτώριο μου δηλώσαν ότι φυτά σε πολίτες δεν δίνουν!!!!!!!!!!!!!!! και σε σχετικο e-mail διαμαρτυρίας δεν απαντήσαν.
ρε άντε απο δώ!

1 σχόλιο:

  1. Κάνε λίγες ώρες υπομονή, ξημερώνει 6 του μήνα, πάμε από την έκθεση να τους πούμε εσείς δεν είπατε δωρεάν φυτά στους πολίτες για πράσινα
    άλογα;...εεεε πράσινες βεράντες; (με κόλλησες με τα πράσινα άλογά σου και τα παρδαλά κατσίκια σου:P)Άντε δώστε τα φυτά που υποσχεθήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα