10 Ιουνίου 2008

Επιχειρηματικές ιδέες

Κατά καιρούς, όπως όλοι μας λέω να ανοίξω μιά δική μου επιχείρηση. Πρέπει να είναι κάτι πρωτότυπο και πιασάρικο. Ετσι λοιπόν έχω σκεφτεί τα εξής:

  • Στρώμα για εγκύους/παχουλές-ους

Σας αρέσει να κοιμάστε μπρούμυτα αλλά σας εμποδίζει το στήθος και η κοιλιά? Σας έχω τη λύση! Στρώμα με λακούβες (σαν τους ελληνικούς δρόμους). Το στρώμα θα είναι ορθοπεδικό και οικολογικό και εξαεριζόμενο. Θα έχει 3 λακούβες στα σημεία στήθους-κοιλιάς, οι οποίες θα σας βολέψουν στον ύπνο. Γιατί να ζουπάτε την κοιλιά σας? γιατί να πονάει το στήθος σας? Λεπτομέρειες δεν θα γράψω αλλά το σχέδιο είναι ολοκληρωμένο μέσα στο μυαλό μου.

  • Ρούχα για κοντούς

Γιατί να πληρώνετε τόσο ύφασμα και να το θυσιάζετε στο ψαλίδι? Με την τιμή που τώρα αγοράζετε ένα, θα μπορείτε να αγοράσετε δύο. Ετσι λοιπόν προτείνω ρούχα για κοντούς. Παντελόνια και φούστες - φορέματα σε όλα τα μεγέθη και για όλα τα (μικρά) ύψη.

Οι πατέντες έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο.

Ζητώ χρηματοδότες.

Εγγυημένα κέρδη!!!

2 σχόλια:

  1. "Στρώμα για εγκύους/παχουλές-ους"

    Το συγκεκριμένο σχέδιο σου μπάζει λίγο, μη ξεχνάς, κάποιοι έχουν κοιλιά δεν έχουν στήθος, κάποιες έχουν στήθος δεν έχουν κοιλιά, έστω υπάρχει και κοιλιά και στήθος τα μεγέθη κοιλιάς στήθους δεν είναι σταθερά σε όλους μικρή κοιλιά, μεγαλύτερη, μεγάλη, πολύ μεγάλη... όρκα. Μικρό στήθος, μεγαλύτερο, μεγάλο, πολύ μεγάλο, Ντόλυ Πάρτον ...και δώστον καμιά φορά.Σε αυτές τις περιπτώσεις πόσα μεγέθη λακούβας θα υπάρχουν;
    Είδες που σου λέω ότι μπάζει δεν τα σκέφτηκες όλα:PPPPPPPPP

    Όσο για το μήκος των παντελονιών, εκεί είναι το μεγάλο χάος, φαντάζεσαι ειδικό μέγεθος για μέση και ύψος;Πόσα απούλητα θα μείνουν;Και το κόστος αγοράς του ρούχου θα μεγαλώσει για να καλύψουν την χασούρα από τα απούλητα.Ενώ τώρα έχουν τα μεγέθη της μέσης και μία νορμάλ αναλογία για το ύψος.
    Τςτςτςτς δεν έχεις πρακτικό μυαλό αν και έχεις ιδέες, προσπάθησε λίγο ακόμα την θεωρία σου που θα πάει θα το πετύχεις :PPPPPPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερούδια πιπούλι!!!

    Μπράβο βρε! Για αυτό σε χαίρομαι και σε γουστάρω! Γιατί έχεις μυαλό που δεν ησυχάζει ποτέ!...Αχ τι καλά θα ήταν να μπορουσαμε να βγάλουμε μπικικίνια από κάτι τέτοια ε; Καλά...οι ιδέες σου άπαιχτες!! Ευχομαι λεφτά με τη σέσουλα!!

    φιλάκια κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα