27 Ιουνίου 2008

γαϊδούρια


εχω μια φίλη η οποία με έχει ξεπεράσει στις επιχειρηματικές ιδέες. Μιλάμε το άτομο είναι πολύ μπροστά! Εδώ και καιρό μου είχε πεί ότι είχε αγοράσει 2 γαϊδούρια θηλυκά, εκ των οποίων το ένα το πήγε στο γάϊδαρο για να συνάψει ερωτικές σχέσεις. Μετά από καιρό πήρε και έναν μπέμπη γαϊδαράκο, τον Εμμανουήλ (και μετά φαίνεται το Λεωνίδας περίεργο όνομα για σκύλο). Σήμερα, αμέριμνη χάζευα το νετ και διάβασα την παρακάτω είδηση:

Η αύξηση της τιμής της βενζίνης παρέσυρε σε ανοδική τροχιά και τις τιμές των γαϊδουριών, αφού σύμφωνα με τους κατοίκους του βουλγαρικού χωριού Μποσούλια, κοντά στο Πάζαρτζικ, διπλασιάστηκε η τιμή αγοράς των συμπαθών αυτών τετράποδων.

Σύμφωνα με τον Άνγκελ Μίλκιν, αγρότη της περιοχής, η τιμή για ένα καλό γαϊδούρι έχει εκτοξευτεί στα 1.000 λέβα (περίπου 500 ευρώ) από 500 λέβα που ήταν πριν από λίγο καιρό.

Βάσει, μάλιστα, όσων αναφέρονται στην ιστοσελίδα του «Sofia News Agency», τα γαϊδούρια έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ό,τι τα άλογα, αφού έχουν μεγαλύτερη αντοχή, δουλεύουν περισσότερο και … τρώνε λιγότερο.

Αν γνωρίσετε λοιπόν κάποια που θα σας δηλώσει ότι κάνει εισαγωγαί-εξαγωγαί γαϊδουριών, να ξέρετε ότι θα είναι η φίλη μου!

Υ.Γ. Το γάλα γαϊδάρας πωλείται 100 Ευρώ/λίτρο και όλο ξέρουμε περί Κλεοπάτρας και μπάνιου όπως και το ότι έχει φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Είναι μάλιστα ανώτερο από το αγελαδινό και πλησιάζει το ανθρώπινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μια μπούρδα