28 Νοεμβρίου 2008

gay πιγκουίνοι ήθελαν να γίνουν πατέρες


Αδικημένο από τη φύση νιώθει ένα gay ζευγάρι πιγκουίνων, που δεν μπορεί να γεννήσει τα δικά του παιδιά! Έτσι, έκαναν το αδιανόητο. Έκλεψαν αβγά ετεροφυλόφιλων πιγκουίνων σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γίνουν πατέρες!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο της βορειοανατολικής Κίνας και την περίεργη συμπεριφορά του ζευγαριού παρατήρησε ένας εργαζόμενος. Οι δύο πιγκουίνοι τοποθετούσαν εντέχνως στα πόδια των πτηνών, που είχαν γίνει γονείς, πέτρες, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνονται την έλλειψη των αβγών.
Η «τιμωρία» γι’ αυτή τους τη συμπεριφορά ήταν να τους απομακρύνουν από την υπόλοιπη ομάδα προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.
Εργαζόμενος στον κήπο εξηγεί ότι όλοι οι πιγκουίνοι έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν απογόνους, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

5 σχόλια:

  1. Άμα θέλουν και κανέναν να βαφτίσει τα μωρά, εδώ είμαι, έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gay Πιγκουίνος; Τελικά πρέπει να το παραδεχτούμε έχουν ένα δυναμισμό οι gay, διεκδικούν, είναι ακομπλεξάριστοι (κάποιοι) και έχω την αίσθηση ότι το επόμενο πιγκουινοζευγαράκι θα διεκδικήσει νομικά πια το δικαίωμά του στην πατρότητα... Φιλενάδα μεγαλώνει η πελατεία, οι δικηγόροι δε θα προλαβαίνουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις αυτοί στο zougla.gr λένε και πολλές πατάτες.
    Μην τους πιστεύετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ !!!!

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!

    ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα