25 Φεβρουαρίου 2009

Μοιάζεις με τη Μόνικα Μπελούτσι

Μυαλό κουκούτσι, μυαλό κουκούτσι. Μπεεεεεεε
Στίχοι από τη νέα επιτυχία των Mazoo and the Zoo. Τους ακούνε τα πιτσιρίκια με μανία. Διαρκώς! Κατ'επανάληψη! Στη διαπασών! και χορεύουν κιόλας. Και το cd player φυσικά είναι στο σαλόνι. Και με καλέσαν για μία επανάληψη της περσινής Καθαράς Δευτέρας. Οχι οι Mazoo and the Zoo.
Μία από τις φίλες μου. Η οποία έχει βάλει στοίχημα να με εξοντώσει.
Γιατί καλή μου να έρθω σπίτι σου την Καθαρά Δευτέρα?
Σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω αλλά 10 πιτσιρίκια να χοροπηδάνε, να αλλαλάζουν και να κλαίνε στα αυτιά μου λυπάμαι αλλά δεν τα αντέχω. Οχι δεν είναι και τα 10 της φίλης μου. Μαζεύει όλη την πιτσιρικοπαρέα και τους γονείς φυσικά, κάθε Χριστούγεννα, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου. Το δέλεαρ συνήθως είναι η φοβερή γαλοπούλα, η φοβερή ταραμοσαλάτα, η φοβερή σκορδαλιά που φτιάχνουν σπίτι. Και οκ τα μικρά είναι φρόνιμα στην αρχή, μέχρι να σπάσει ο πάγος. Μετά ξεσαλώνουν. Και δεν τους φτάνει το δωμάτιο μέσα να παίζουν. Ερχονται και σε ενοχλούν, συνήθως μπουκωμένα και σε φτύνουν όταν μιλάνε, ή ακόμα χειρότερα, τα πιάνει όλα μαζί χιέσιμο και ευωδιάζει ο τόπος. Και μετά μαλώνουν μεταξύ τους και τρέχουν οι μαμάδες να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Και αφού έχει εμφανιστεί ο πονοκέφαλος και θες να φύγεις, σου λένε εν χορώ οι γονείς και τα πιτσιρίκια "κάτσε που πας, δεν σε είδαμε καθόλου"
Μήπως μπορώ να έρθω την επόμενη με το ταπεράκι μου?



Πάρτε μια ιδέα:



5 σχόλια:

  1. Καλά ε;; Βαθύς στίχος.. Ένιωσα σου λέω.. Έπαθα πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχει το τραγούδι που έχεις όταν μπαίνεις στο Blog... χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 ε??
    σε καταλαβαίνω... Εγώ για λίγο τα έβλεπα στο μαγαζί πιυ δούλευα, και με έπιανε πανικός!
    Μην πας, πήγαινε στου Φιλοπάππου!
    Χααχα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αγαπημένο μου από Μαζού είναι το "αρκούντα-αρκούντα-για μενανε τραγούδααααααα!"...Τα κλιπάκια τους δεν παίζονται λέμε! Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααααχ, λουρι μου!!! οι παιδότοποι ξέρεις πόσο κοστίζουν;; καλά να κάνεις τα γενέθλια του παιδιού στον παιδότοπο κ να πιεις εσύ ήσυχη στο τραπεζάκι σου ότι πιεις τελος πάντων, άντε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα να κάνεις στον παιδότοπο κ την γιορτή...
    τα χριστούγεννα;; χμ, ασε με να σκεφτώ! οκ, βουτας το πιτσιρίκι\α και πας να δειτε τα λουνευ στον παγο.
    μα την καθαρά δευτέρα, κ αν δεν έχεις ποιος να "σου σηκώσει" τον ευλογημένο των αετό (γιατί οι φίλοι των παιδιων θα τον σηκώσουν ΟΛΟΙ )τί να κάνεις η έρημη η μάνα που δεν βγάζει χταποδάκι κ σκορδαλιά ο παιδότοπος;;;;;;
    αααχ, μάνες ηρωίδες!!!!!!!!
    σε διαβεβαιώ πως η φίλη σου με πολλες τύψεις σε έχει καλέσει, μα σε θέλει για ψυχολογική υποστήριξη δίπλα της!
    ενήλικες vs πιτσιρίκια!! καταλαβαίνεις τώρα...
    οσο για τα τραγουδάκια, τί να πω κ γω;;; είναι μόνιμα το cd στο αμάξι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα