10 Φεβρουαρίου 2009

ελάφι πήγε στο γιατρό

Ελάφι επισκέφτηκε το γιατρό…μόνο του

Τα ζώα δε σταματούν να μας εκπλήσσουν. Ένα ελάφι λοιπόν στο Ρόσφορντ του Οχάιο των ΗΠΑ, περίμενε έξω από το ιατρείο ζώων του Δρ. Κουέστα, ανάμεσα σε δύο σκουπιδοτενεκέδες. Το θηλυκό ελάφι ήταν τραυματισμένο στο πόδι και όταν το είδε τυχαία ένας υπάλληλος του καταστήματος, αυτό πετάχτηκε και με μικρά άλματα, μπήκε από τη μισάνοιχτη πόρτα του ιατρείου και έκατσε στο πάτωμα.

Αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, ο γιατρός και οι υπόλοιποι υπάλληλοι πρώτα έβαλαν μια πετσέτα στα μάτια του ελαφιού για να μην τρομάξει και μετά περιποιήθηκαν το τραυματισμένο ζώο.

Του έκαναν ράμματα στο πόδι και του έδωσαν τα απαραίτητα παυσίπονα. Μετά τράβηξαν την πετσέτα, το ελάφι σηκώθηκε σιγά-σιγά και το οδήγησαν ήρεμα προς την πόρτα.

Το ζώο βγήκε έξω και αφού στάθηκε λίγο στο πάρκινγκ ενός παραπλήσιου εστιατορίου γρήγορου φαγητού, χάθηκε ξανά στο λιβάδι.

zougla.gr

7 σχόλια:

  1. ta zwa exoun enan ekpliktiko tropo na epikoinwnoun me tous anthrwpous....emeis den ta vriskoume metaksy mas...poly wraio themataki pipi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο.. Αίσθημα αυτοσυντήρησης ή μάλλον επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε, αφού και το ελάφι πήγε τελικά στο γιατρό, μήπως είναι ώρα να ψάξεις κι εσύ εκείνο το προβληματάκι που έχεις; ξέρεις, αυτό που είσαι λίγο .... κοντή...:PPP
    ευχαριστώ για την πολύ εποικοδομητική κριτική ρε συ. Μου το μάμησες λίγο το παραμυθάκι βέβαια (τα παίρνεις από το 11880; μολόγα, αλλά είχε σασπένς. φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα, Τι κάνει ένα ζώο για να μην πληρώσει!!!! Μου θυμίζει κάποιους γνωστούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. konstantine γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε με το τσαντάκι και θα πλέρωνε ε? :PPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η άποψή μου είναι ότι συγκεκριμένα ζώα πρέπει να πληρώνουν. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικό αίσθημα επιβίωσης!! Τα ζώα θα έχουν πάντα τις αυθεντικότερες αντιδράσεις σε σχέση με τον άνθρωπο!! Και για να κάνουμε και λίγο καλαμπούρι, καταπληκτική κρίση, αφού στο τέλος αντί για το φαστφουντάδικο προτίμησε το φαγητό του λιβαδιού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα