16 Μαΐου 2009

γύφτικη καρδιά να 'ουμ

Ο γερόλυκος άρχισε τα ουρλιαχτά και με ανάγκασε να εξομολογηθώ τα όνειρά μου. Αν δεν το κάνω, είπε ότι θα ουρλιάζει το βράδυ στο μπαλκόνι.



Τί να σας πώ για να καταλάβετε το δράμα μου? Εχω την υποψία ότι με κλέψαν όταν ήμουν βρέφος από τους γύφτους. Δηλαδή είμαι ένα γυφτόπουλο. Κάθε καλοκαίρι μεταμορφώνω το αμαξάκι μου σε ντάτσουν. Για να πάμε κάμπινγκ 2 ή 3 άτομα και 1 σκυλάκος (καλά σκύλαρος) γεμίζω το αμάξι μέχρι πάνω με τζάτζαλα μάντζαλα. Ο σκύλος που μπαίνει πίσω, πρέπει να μεταμορφωθεί σε κανίς, γιατί το πορτπαγκαζ γεμίζει με σακούλες σακουλάκια βαλίτσες, βαλιτσάκια. Δεν χωράει ο κακομοίρης. Στις πίσω θέσεις η μετακόμιση συνεχίζεται. Ψυγείο, άλλες βαλίτσες, τσάντες. Από πάνω η μπαγκαζιέρα γεμάτη. Σκηνή, καρέκλες, μάσκες, στρώματα. Τώρα τελευταία λέω να αγοράσω και ένα κανώ για να κόβω βόλτες και σκέφτομαι από τώρα πού θα το δένω.



Οπότε το όνειρό μου είναι ένα αυτοκινούμενο! Να σαν αυτό ας πούμε...


Τί να κάνω που είμαι πτωχά πλην τίμια νεαρά με ελαττώματα πλουσίας. Τίποτα λιγότερο από αυτό δεν θέλω. Α! και μια που την άλλη βδομάδα έχω τη γιορτή μου, δεν αρχίζετε τις εισφορές σε χρήμα από τώρα?

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχχααχχαχ

    Βρε σατανική μου, τρέφεις φρούδες ελπίδες.Αφού σε ξέρω πιο καλά κι από τον εαυτό σου, ότι αμάξι και να πάρεις, ακόμα και το αυτοκινούμενο, χώρος δεν θα μείνει.
    Μόνιμα γεμάτο μέχρι πάνω θα είναι.

    Κακά τα ψέματα πάντως, αν δεν ήταν τόσο ^%%&$##^&&*^&$&%^* οι φόροι στην πατρίδα μας λες και είσαι κάτοχος μέγαρου, για τα αυτοκινούμενα κι εγώ θα έπαιρνα, μήπως στην προηγούμενη ζωή μας είμασταν χελώνες ή σαλιγκάρια;

    Καλημέρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa...
    ok ok τώρα ξεκαθάρισαν όλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα