25 Μαΐου 2009

Αλλος με τη βάρκααααααα μας

Από πέρσι έψαχνα να αγοράσω κάτι σε "βάρκα". Φέτος παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Βρήκα το βαρκάκι μου μεταχειρισμένο, το φόρτωσα στο αμάξι και βουρ για τοποθέτηση στην αποθήκη. Η αποθήκη είναι υπόγεια, το κανώ υποθετικά είναι 30 κιλά, δεν πήρα κανένα να με βοηθήσει. Και άρχισε το δράμα. Πώς λύνονται οι ιμάντες? Μισή ώρα ήμουν πάνω στη ρόδα του αυτοκινήτου για να βρώ το κόλπο. Το παιδί που μου το πούλησε, το ανέβασε πάνω στη σχάρα λες και ήταν πούπουλο, οπότε ήμουν αισιόδοξη ότι θα καταφέρω να το κατεβάσω εύκολα μόνη μου και να το πάω στην αποθήκη. Αμ δε! Μου βγήκε η γλώσσα έξω. Για να το πάρω στον ώμο ούτε λόγος. Αρχισα να το σέρνω για να το ανεβάσω 5 σκαλιά και να φτάσω στην είσοδο του υπογείου. Πάω να ανάψω το φώς, τζίφος. Είχε καεί η λάμπα. Σκοτάδι στο υπόγειο και η σκάλα στενή. Φράκαρα! Εκανα τόσο θόρυβο που πρέπει να σήκωσα την πολυκατοικία στο πόδι. Αλλά στο τέλος τα κατάφερα και το χωσα στην αποθήκη. Επειδή είμαι άνθρωπος που του αρέσει να μοιράζεται (άμα υπάρχει και αντίτιμο ακόμα καλύτερα) σκέφτηκα να καλέσω τους φίλους μου να το δοκιμάσουμε όλοι μαζί. Για να ξεκουνηθούν όμως έπρεπε να το κάνω δελεαστικό το κάλεσμα. Ετσι μια που είμαι μεγάλο πειραχτήρι σκέφτηκα να στείλω το παρακάτω e-mail στο οποίο ήμουν απόλυτα σαφής τουλάχιστον στο οπτικό του μέρος. Η πρόσκληση ήταν η εξής:

Στο γερόλυκο θα διαβάσετε όλο το παρασκήνιο!
Εγώ φταίω που παρανοήσαν? Εγώ κανώ έδειξα και κανώ εμφάνισα!
Τί φταίω που οργιάζει η φαντασία τους? Με τους διαλόγους πάντως μεταξύ εμού και γερόλυκου συγκρατιόμουν, καθότι είμαι κιουρία, να μη γελάσω και προδοθώ. Και φανταζόμουν τη στιγμή που θα σκάσω με το κανώ στην παραλία και θα με τρελέναν στο πείραγμα όπως και έγινε.
Και ενώ κανονικά έπρεπε να τραγουδάω Μες σ'αυτή τη βάαααααρκα είμαι μοναχήηηηηηηη, όλο και κάποιος ερχόταν μαζί για βόλτα στο μονοθέσιο κανώ μου!

9 σχόλια:

  1. Βρε σατανικό πλάσμα στο mail που μου έστειλες δεν υπάρχει καμία φωτογραφία βάρκας, μόνο ο χάρτης της Google που δείχνει το σημείο συνάντησης!!!!


    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ου γαρ έρχεται μόνον γερόλυκε! από τις 18-5 στο είχα στείλει! και στην κολητή σου και στην κυρα everything!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχ.. πήγα και από τον κακό λύκο να δω τι έγινε..
    Πάντως καλά περάσατε.. Πάντα τέτοια και με καλή παρέα πάντα.
    Είμαι σίγουρη ότι περνάτε καλά πάντοτε.
    Καλημέρα..

    Θέλω κι εγώ βάρκα με το κανώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με' γειες το σκάφος! Πάντα να το διασκεδάζετε με την παρέα και να έχετε λόγους για να γελάτε! Καλό καλοκαίρι κούκλα :)

    Υ.Γ. Πάω από το γερόλυκο να διαβάσω λεπτομέριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες μου ότι πήρατε και τη κοκκινοσκουφίτσα μαζί! Πες το μου! Χααχαχχααχα

    Καλοτάαααααααααααααααξιδο κοπελάρα μου εσύ! Αστους να λένε! Ζηλέψαν βρε! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Νέλλη! Όχι, οι γαϊδούρες δεν με πήρανε μαζίιιιιι!!!!!! Αλλά δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς παθαίνω ναυτία από το κούνημα της θαλάσσης. Όμως ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΛΕΩ!!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγιες και καλοτάξιδο...

    Καλημέρα (μουρλοκομείο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για έλα να δεις που είσαι καλεσμένη σε blog-οπαίχνιδο...

    Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δύσκολο δεν είναι να δέσεις η να λύσεις τους ιμάντες, αλά, να το κρατήσεις 'όρθιο' όταν έρχονται κάτι απόνερα απο άλα ταχύπλοα.. εκεί σε θέλω. καλορίζικο και καλές βόλτες σου εύχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα