28 Νοεμβρίου 2007

Ξεχάστε την σκυλίσια ζωή! Ήρθε η γουρουνίσια!


Πολλοί από μας θα θέλαμε να ζούμε τη ζωή του Babe, κι ας είναι γουρούνι. Ζει σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, και περνάει τις ημέρες του κάνοντας βόλτες σε ειδυλλιακές παραλίες με χρυσή άμμο, κολυμπώντας σε βαθυπράσινα νερά, τρώγοντας hot dog και πίνοντας μπύρες!
Ο 8χρονος αγριόχοιρος Babe, είχε την τύχη να γεννηθεί στο ιδιωτικό νησί που ανήκει στον κινηματογραφιστή Luke Abbott και στη σύντροφο του, Mona Wiethuchter. Το ζευγάρι, θέλοντας να εξακριβώσει αν είναι εφικτό να εξημερώσεις έναν αγριόχοιρο, ανέλαβε τον Babe από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε, με μεγάλη επιτυχία όπως αποδεικνύεται.
«Ο Babe είναι ένα πλήρως εξημερωμένο αγριογούρουνο. Από την πρώτη μέρα που τον αναλάβαμε τρώει από το χέρι μας. Όταν πριν δύο χρόνια είχε πάρει πολύ βάρος από την υπερκατανάλωση hot dog κάναμε κάθε πρωί όλοι μαζί jogging στην παραλία για μισή ώρα», δήλωσε στην εφημερίδα Bahama Journal ο Abbott.
«Περνάει τα βράδια στο δάσος με τους ‘φίλους’ του, αλλά κάθε πρωί επιστρέφει στην παραλία, την οποία φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα. Λατρεύει την καθημερινή του ρουτίνα. Κατεβαίνει στην παραλία κάθε πρωί, τρώει ένα hot dog και στη συνέχεια πάει στη θάλασσα, όπου πλατσουρίζει στα ρηχά με τις ώρες. Του αρέσει η θάλασσα γιατί τον δροσίζει. Όταν βγει από τη θάλασσα ξέρει ότι τον περιμένει μια κρύα μπύρα. Του δίνουμε όμως μόνο μια την ημέρα γιατί φοβόμαστε μην μεθύσει και αγριέψει», δήλωσε από την πλευρά της η Wiethuchter.
Το μόνο που λείπει στο Babe είναι μια σύντροφος. Αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας…

4 σχόλια:

  1. Δίνουν στο γουρούνι να φάει γουρούνι;;;;;; Ελεος!!!
    Η τρέλα δεν πάει στα βουνά , όταν εγραψες babe στην αρχή νόμισα ότι θα μίλαγεσ για τον πρωταγωνιστή των ταινιών, αλλά αγριογούρουνο?!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τρώει γουρούνι!
    Ζεστό σκύλο τρώει! (hot dog) :-P :-P :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :PPPPPPP μόνο κατ όνομα ειναι ζεστός σκύλος λουκάνικο Φρανκφούρτης είναι καθαρόαιμο γουρουνάκι oink oink! :PPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό μας πείραξε τώρα; Τι τρώει το γουρούνι; Το ότι τα αφεντικά ήταν τόσο ηλίθια ώστε να δείξουν τη ματαιοδοξία τους στο έπακρο , τι μας λέει; 'Ακου τζόγκιν το γουρούνι! Α ρε βούρδουλας! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα