30 Νοεμβρίου 2007

Where is the toilet? (με αγγλική προφορά)

Στην αρχή υπήρξε το SatNav για τους οδηγούς που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Τώρα σειρά έχει το SatLav, μία υπηρεσία που ενημερώνει σχετικά με την κοντινότερη δημόσια τουαλέτα!
Η είδηση έρχεται από το Λονδίνο. Το δημοτικό συμβούλιο του Westminster ενέκρινε την έναρξη λειτουργία της υπηρεσίας μέσω κινητού τηλεφώνου, η οποία θα ενημερώνει ντόπιους και τουρίστες για την κοντινότερη δημόσια τουαλέτα σε σχέση με το σημείο όπου βρίσκονται. Ο χρήστης δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει στο κινητό του τη λέξη 'Toilet' και να την αποστείλει στο νούμερο 80097. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου θα λαμβάνει απάντηση για το κοντινότερο σημείο στο οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει τη φυσική του ανάγκη.
Το κόστος του μηνύματος είναι 50 cents.
Εμπνευστής της ιδέας ήταν 26χρονος φοιτητής Gail Knight. 'Ήταν το μόνιμό μου πρόβλημα όταν έβγαινα έξω με φαγητό για φίλους. Αυτή η υπηρεσία για εμένα αλλά και χιλιάδες άλλους ανθρώπους, θεωρώ ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη' , δήλωσε.
Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στις περιοχές γύρω από το Westminster, στις οποίες περιλαμβάνονται το Big Ben, που δέχεται χιλιάδες επισκεπτών καθημερινά, η Τrafalgar Square και το Buckingham Palace

1 σχόλιο:

  1. Καλά έλεγε ότι τον έπιανε η ανάγκη του όταν έβγαινε για φαγητό με φίλους στα εστιατόρια που πήγαινε δεν είχε wc? θα μας τρελάνουν μωρέ τι τρελά είναι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα