5 Δεκεμβρίου 2007

Τιμή-ρεκόρ για την παλιότερη Rolls RoyceΤην υψηλότερη τιμή πώλησης για αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν πριν από το 1905 έπιασε η παλιότερη «εν ζωή» Rolls Royce, σε δημοπρασία που έγινε την Τρίτη (4/12) στο Λονδίνο.
Ανώνυμος Βρετανός συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων πλήρωσε 3,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες για να αποκτήσει το όχημα-αντίκα, σημειώνοντας έτσι ρεκόρ όχι μόνο για μεγαλύτερη τιμή πώλησης που «έπιασε» ποτέ μια Rolls Royce, αλλά και για το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για αυτοκίνητο κατασκευασμένο πριν το 1905.
Το τελικό ποσό που δόθηκε για το κάμπριο διθέσιο αυτοκίνητο, το οποίο είναι το τέταρτο που κατασκεύασαν μαζί οι Charles Rolls και Henry Royce και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ήταν διπλάσιο από την τιμή εκκίνησης που έδωσε ο οίκος Bonhams.
Μιλώντας στο Reuters, ο Tim Schofield, επικεφαλής του τμήματος δημοπρασίας οχημάτων του Bonhams, επεσήμανε ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση, ώστε ο νέος του ιδιοκτήτης μπορεί να το οδηγήσει όποτε θέλει. «Αν πειράξεις λίγο το καρμπυρατέρ του αυτοκινήτου και είσαι σίγουρος ότι η μπαταρία είναι γεμάτη, μπορείς να κάνεις με αυτό μια από τις καλύτερες βόλτες της ζωής σου», είπε χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μια μπούρδα