7 Μαρτίου 2009

Φέρτε το πριοοοοοοοοόνιιιιιι

Μα καλά είναι τώρα αυτό παιχνίδι? Με τί δαγκώνω? έλεος δηλαδή. Ολα τα πλάσματα της φύσης δαγκώνουν με τα δόντια! Για να έχεις όμως καλά δόντια, πρέπει να τα πλένεις μετά από κάθε δάγκωμα ή έστω να κρατάς ένα κοκκαλάκι για καθαρισμό!
Οταν ήμουνα μικρή δεν μ'αρέσαν τα σκληρά. Εχω κάνει ταξίδια ολόκληρα με μια μπουκιά κρέας στο στόμα γιατί ούτε να το καταπιώ μπορούσα, ούτε να το φτύσω κάτω από το άγρυπνο βλέμα της μάνας μου.
Η μάνα μου βρήκε τη γευστική λύση και με μύησε στον κόσμο του σουβλάκι-πίτα. Ετσι έπεσα στα σκληρά.
Μετά από αυτό ο ουρανίσκος μου, η γλώσσα μου, τα δόντια μου, όλο μου το είναι, ποτίστηκαν με την μυρωδιά/γεύση του κρέατος.
Δως μου ψητά, λουκάνικα, σουβλάκια, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, παϊδάκια, μπριζόλες και με έχεις κάνει παντοτινό σου φίλο.

ΟΥΠΣ! δεν ήταν αυτό το παιχνίδι?
Τι να σας πώ ρε παιδιά? Γενικά είμαι τέρας υπομονής. Αφού γυρνάω σπίτι μου και κοιτάζομαι στον καθρέφτη μήπως έβγαλα αυτιά γαιδάρου.
Σπάνια θα εκνευριστώ με κάτι και πάλι θα μου περάσει γρήγορα. Ομως στις παρακάτω περιπτώσεις μου γυρνάει το μάτι ανάποδα. Και σε πολλές άλλες δηλαδή, αλλά είπαμε να πούμε μια μούντζα (5) πράγματα και όχι να γράψουμε την Μπινελικιάδα.
  • εκνευρίζομαι όταν παρέα στην παραλία, τρώει και πίνει και δεν κάνει ένα κόπο να μαζέψει τα σκουπίδια της. Χαλόοοου θα τα ξαναβρείς τον επόμενο χρόνο εδώ που τα άφησες.
  • εκνευρίζομαι όταν σε πολυσύχναστη παραλία, παίζουν ρακέτες μπροστά στη μούρη μου και κινδυνεύω να πάω όχι από σκυλόψαρο αλλά από διάσειση.
  • εκνευρίζομαι όταν σε δρόμο με όριο ταχύτητας 120 km πάω με 140 στην αριστερή και κολλάς από πίσω μου αναβοσβήνοντας φώτα. Αυτομάτως κόβω ταχύτητα για να είμαι μέσα στο όριο.
  • εκνευρίζομαι όταν αφήνουν τον σκύλο τους να χέσει στα πεζοδρόμια και δεν τα μαζεύουν. Εγώ δηλαδή μαλάκας είμαι που κοντεύω να πάθω λουμπάγκο από το σκύψιμο?
  • εκνευρίζομαι όταν είσαι σε πολυσύχναστο μέρος και αφήνεις το μουλικό σου να σκούζει και να κλαίει και να απαντάς σε παρατήρηση "έλα μωρέ παιδί είναι". Α ρε Ηρώδη!

Αν είχαμε πάντως την παιδεία που έχουν οι Ευρωπαίοι, θα γλυτώναμε πολλά εγκεφαλικά!

12 σχόλια:

  1. Την οποία παιδεία βέβαια ξεχνάνε στο Φαληράκι και στον Λαγανά, μην τα ξεχνάμε αυτά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τί Ηθελες να Μάς Πείς
    θά Ξαναφάς Σουβλάκη ή Οχι,μπήκε
    ή Ανοιξη καλά Αστο.... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω που πήγαινα να πω ότι η δίαιτα σε βάρεσε κατακέφαλα και ονειρεύεσαι σουβλάκια και παϊδάκια, ήρθες στα συγκαλά σου και μέσα στο θέμα :P

    -Α ρε Ηρώδη!

    Όσο γι αυτό...
    Εδώ είμαι, πως το θες το menu σήμερα παιδάκια στη σούβλα ή φιλετάκια αλα κρεμ;
    Αν και νομίζω ότι οι μαμάδες τους φταίνε για την συμπεριφορά τους και όχι τα ίδια τα παιδιά.

    :PPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημέρααααααα...

    Πες τα πες τα.... Πόσο δίκιο έχεις...

    Πολύ κρεατικό βρε παιδί μου.. Ζήλεψα.. Πάω για κοκορέτσι. Μάκιαααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγισσα Κίρκη, για την φουκαριάρα τη μάνα τους πίνουν.
    Νισπελίνο φυσικά και θα ξαναφάω! ξεχνάω εγώ τέτοια καλή συνήθεια?
    Γερόλυκε, νομίζω ότι διάβασες για τα κρεατικά, και στάξαν τα σάλια στο πληκτρολόγιο. Πώς από τα φιλετάκια αλα κρεμ ξαναγυρίσαμε στις μαμάδες? :-P
    Xaroylita θα σε δαγκώσω! ακού εκεί κοκορέτσι! (στείλε μια μερίδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. looooool καλα γελασα τοσο με το τραγουδι που δεν εχω ιδεα τι λεει η αναρτησηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα πάλι με εκνευρίζουν αυτοί που κοιτάνε το σκυλί μου όταν κάνει κακά και σχολιάζουν. Κρατάω σακούλα γαμώ... θα τα μαζέψω καλέ, κάτσε να τελειώσει το ζωντανό.

    Και δεν φτάνει το τσούκου τσούκου στην παραλία με τις ρακέτες, άμα είσαι και καμιά γκόμενα της προκοπής, σου ρίχνουν και το μπαλάκι επίτηδες για να πιάσουν χαζοκουβέντα. Θέλω να λιαστώ καλέ μου... άσε με στην ησυχία μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάλι που είμαι στην δίαιτα κάνουν τα μάτια μου τώρα όχι πουλάκια αλλά σουβλάκια!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε το πριόνι κάτω γιατί δαγκώνω!

    :PPPP

    Μπρος σου χω δουλειά,
    Στύψε το κεφάλι σου και γράψε ιστορία εδώ και τώρα, δεν θέλω ου, θα γράψεις, το ξέρω ότι βαριέσαι την γυμναστική, έλα στα δάκτυλα γυμναστική σου βάζω, άντε και στο μυαλό, καλό θα σου κάνει του μυαλού και στο αλσχάιμερ, ακόμα να ξεκινήσεις το γράψιμο; Τι; Με γράφεις;
    Γκρρρρρρρρρρρρρ

    :))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο με τα κακα του καθε σκυλου που λες και με τα σκουπιδια στη παραλια δεν εχεις ιδεα ποσο πολυ με νευριαζουν... μπορω να σκοτωσω ανθρωπο και σκυλο μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χααχχααχα...είδες πώς παρασυρόμαστε πιπί μου και δεν το καταλαβαίνουμε??? χαχααχααχα!! Α ρε ρημάδι σουβλάκι ζημιά που μας έχεις κάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είπα και εγώ αρχικά, "καλέ τελείως χαμένα τα έχει"? Αλλά με διέψευσες μετά! Και μάλλιστα με τον καλύτερο τρόπο :)
    Όχι μόνο δεν τα έχεις χαμένα, αλλά έχεις τα δίκια σου σε ότι λες! Μόνο με τις ρακέτες θα μου πιτρπεψεις να σου ζητήσω μια χάρη, "μη με βρίσεις την επόμενη φορά που θα μου 'φύγει' το μπαλάκι, pls!" :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα