18 Μαρτίου 2009

Θα πιάσουμε κορέους!

Πριν μερικά χρόνια είχα βρεθεί σε παράσταση στο θέατρο Επιδαύρου. Οσοι έχετε πάει θα ξέρετε ότι ο χώρος του πάρκινγκ είναι πολυυυυυύ μεγάλος. Αν πας νωρίς διαλέγεις και κάτω από ποιά ελιά θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου. Μετά την παράσταση, συνηθίζαμε να απλώνουμε την λινάτσα μας στο χώμα, να βγάζουμε τους υπνόσακους και να κοιμόμαστε εκεί. Δεν ήταν θέμα τσιγκουνιάς. Μας άρεσε η παραμονή σε αυτόν τον χώρο που όταν αδειάζει έχει άλλη γοητεία.
Φυσικά το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι. Μια φορά, εκεί που τελείωνε η λινάτσα μας, κολλητά, ήρθε να στήσει σκηνή ένα νεαρό ζεύγος. Ευτυχώς τους πρόλαβα και τους ξαπόστειλα. Οχι ότι κάναν φασαρία ή ότι ήθελα τον χώρο μόνο δικό μου. Αλλά έλεος! Είμαστε την περισσότερη ώρα, φυλακισμένοι μέσα στα διαμερίσματά μας, ακούγοντας τους διπλανούς να βήχουν και να κλάνουν, να μιλάνε να φωνάζουν. Γιατί πρέπει να τους έχω κολλητά και στη φύση?
Πριν μερικές βδομάδες έκανα μία βόλτα από το Καμάρι Ξυλοκάστρου. Στο Καμάρι, πέρασα αξέχαστες εφηβικές διακοπές. Ε! τρόμαξα να το γνωρίσω! Τα τυπικά διώροφα σπίτια που θυμόμουν, είχαν εξαφανιστεί και στη θέση τους υπήρχαν μεζονέτες, συγκροτήματα, πολυκατοικίες μπάι δε σισάιντ οφ κορς! Ρε τζάμπα να μου το δίναν δεν το έπαιρνα. Πώς πάνε και αγοράζουν τις σούπερ-ντούπερ μεζονέτες που είναι μεσοτοιχία με κάποια άλλη ή είναι σε συγκρότημα κατοικιών? Πως πάνε και αγοράζουν διαμέρισμα ως εξοχικό? και μάλιστα τα ακριβοπληρώνουν?
Ενα σάιτ με πωλήσεις κατοικιών να ανοίξετε, θα δείτε πόσα από αυτά πωλούνται.

3 σχόλια:

  1. τζαμπα φραγκα!!!
    με τοσα λεφτα πας και κανεις βολτα ολο τον κοσμο :))

    καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και στις διακοπές σου δεν βρεθείς κοντά στη φύση να ηρεμήσεις πραγματικά, τότε, τρελλάδικο.... Άσπρη ποδιά με λουριά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή εσύ ξέρεις πολλούς που να τα πηγαίνουν καλά με τη μοναξιά? Ειδικά στις διακοπές που έχεις τόσο χρόνο να κάνεις οτι θέλεις, αλλά επι της ουσιάς και παρ΄ όλη τη γκρίνια του χειμώνα, τελικά δε θες να κάνεις τίποτα? Μέσα στο πολύ κόσμο χάνεσαι. Δε χρειάζεται να ακούς τον εαυτό σου να σου μιλάει. Γιατί ξέρεις πως πιθανότατα δε θα λέει καλά πράγματα.Οπως πολύ παραστατικά είπε μια φίλη "ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ".Καλημέρα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα