21 Σεπτεμβρίου 2009

βοηθήστε την Action Aid με ένα sms

Για δεύτερη χρονιά, η ActionAid μας καλεί να υποστηρίξουμε το έργο της για την καταπολέμηση της πείνας στις αναπτυσσόμενες χώρες στέλνοντας με sms τη λέξη ΑΑ στο 19454, από 21 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2009.

Κάθε 6’’ ένα παιδί στις χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου πεθαίνει από την πείνα όταν στον κόσμο υπάρχει άφθονη τροφή για όλους μας. Σήμερα, 1,02 δισ. άνθρωποι δεν έχουν αρκετή τροφή. Δηλαδή περισσότεροι άνθρωποι από τον πληθυσμό της ΕΕ, των ΗΠΑ και του Καναδά μαζί, πεινούν. Από το 2008 ο αριθμός των χρόνια πεινασμένων αυξάνεται κατά 275.000 άτομα κάθε μέρα.

Από τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009 και για δύο εβδομάδες, η ActionAid δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να βοηθήσουμε όσους περισσότερους φτωχούς ανθρώπους μπορούμε. Δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και συνεισφέρουμε ουσιαστικά στέλνοντας με sms ένα μήνυμα ζωής (αξίας 1,19€, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και φωνάζουμε “όχι στην πείνα”.

Είναι απλό. Στέλνουμε με sms τη λέξη ΑΑ στο 19454. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την καταπολέμηση της πείνας.

http://www.actionaid.gr/Article/sms/27-120.html



Ορίστε! μία καλή πράξη για την οποία δεν χρειάζεται να σηκωθούμε από τον καναπέ μας.
Ολοι μαζί και ο καθένας μόνος μπορεί να βοηθήσει όσους υποφέρουν. Διαβάστε για το έργο της action aid. Και στείλτε ένα μήνυμα!

7 σχόλια:

  1. Μόλις το διάβασα έσπευσα, thanks για την πληροφορία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να 'ρθει η ώρα που δεν θα χρειάζονται τα sms...
    Να 'σαι καλά για την ενημέρωση, θα στείλω όσα περισσότερα μπορώ.
    Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρυσι η ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος (εγώ η υπ/ντρια και 20 μαθητές)που έχουμε στο σχολείο, έκανε ένα παζάρι με όλες τις κατασκευές που έφτιαξε.Τα χρήματα από τις πωλήσεις τα στείλαμε στην actionaid και γίναμε ανάδοχοι γονείς σε ένα παιδάκι, εύχομαι και φέτος να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιο πολιτιστικό πρόγραμμα για μπορέσουμε να συνεχίσουμε την βοήθεια προς την actionaid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα