14 Δεκεμβρίου 2007

Κάτω ο Δεκέμβρης

εκτός του ότι είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου, είναι και μήνας σπατάλης, αγάπης και πρεπεισμού. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί 1. πρέπει να χαλάς όλο τον 13ο μισθό σε δώρα για άτομα που δεν γιορτάζουν. Θέλω να ξεκοκκαλίσω τον 13ο ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Αν θελήσω να κάνω δώρο μπορώ να γράψω ένα cd, ένα ωραίο κείμενο για όποιον αγαπάω. κάτι άλλο τέλος πάντων που θα είναι μοναδικό. Δεν θα πληρώσω εγώ τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
2. γιατί ντε και σώνει πρέπει να αγαπάς όοοοοοολο τον κόσμο ειδικά αυτές τις μέρες παρόλο που τις άλλες τους βλέπεις και θες να ξεράσεις στα μούτρα τους, και
3. γιατί ντε και σώνει για να βγεις πρέπει να βάλεις τα καλά σου αλλιώς τρως πόρτα! Θέλω να είμαι λέτσος ρε! να βγαίνω να διασκεδάσω και να είμαι εγώ! Να νοιώθω άνετα μέσα στη φόρμα μου, το τριμένο μου τζήν, τα χιλιοπατημένα παπούτσια μου! Τα ίδια λεφτά θα σου αφήσω είτε φοράω το Γκούτσι είτε το Γκούτσα!
ΚΑΤΩ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ λοιπόν και δεν θέλω αντιρρήσεις!

2 σχόλια:

  1. ωχ ωχ ωχ....τα πήρες λέμε!! Χα χα ! Μη μασάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιφούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτη!!!!!!!!!
    Ρε Εμπενίζερ έλεος!!!!
    Γι αυτούς που αγαπάς θα πάρεις, το να πάρεις ένα δώρο είναι αυθόρμητη κίνηση, και ναι ρε δεν έχει σημασία αν είναι ακριβό η φθηνό ποιος σου είπε ότι το πνεύμα των εορτών είναι να φάς τον 13ο μισθό σε δώρα, αναλογα τι του βγαίνει του καθένα παίρνει και τι οικονομικές αντοχές έχει.Αυτός που σε αγαπάει δεν σε κρίνει από το δώρο σου, αλλά και συ μη τον έχεις χεσμένο λέγοντας, τι λες ρε που θα πάρω δώρα θα γράψω κανένα cd (όχι για χειρονομία και για το καλό αλλά για να βγεις από την υποχρέωση)και στο κάτω κάτω με αυτούς που αγαπάς και σ'αγαπούν όταν τα τρως τα κωλόχαρτα τα λεφτά, είναι ευτυχία, δυστυχία είναι να τα τρως ολομόναχος να μην έχεις κανένα, και ακόμα χειρότερα να στα τρώνε οι γιατροί.
    Καλές γιορτές σατανικότατη, εμένα πάντως μ'αρέσουν τα cd's που γράφεις....ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!:PPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα