26 Μαρτίου 2008

Ιστορίες καθημερινής τρέλας

  • Κόμμα για ξανθιές
5.000 μέλη αριθμεί το πρώτο κόμμα αποκλειστικά και μόνον για ξανθές, που ιδρύθηκε στη Ρωσία.

Μοναδική εξαίρεση του νέου κόμματος αποτελεί η γενική γραμματέας του Marina Voloshinova, μια 39χρονη οικονομολόγος, η οποία είναι καστανή και δηλώνει: "Είναι το κόμμα όλων εκείνων που είναι μέσα τους ξανθές και φυσικά του καθενός που αγαπά τις ξανθές".

Πρόεδρος του κόμματος είναι άνδρας και μάλιστα πολύ δυναμικός, ο Sergei Kushnerov. Η επίσημη παρουσίαση του κόμματος θα γίνει στις 31 Μαϊου, που είναι και η παγκόσμια ημέρα των ξανθών.

Ολο το εγχείρημα ξεκίνησε κυριολεκτικά από ένα αστείο και συγκεκριμένα από μια ιστοσελίδα στο internet, με τίτλο"η λέσχη των εραστών των ξανθών γυναικών", η οποία απευθυνόταν σε εκείνους που βλέπουν με "ξανθιά" διάθεση τη ζωή και τα προβλήματά της. Τουτ'έστιν, με μια διάθεση πιο χαλαρή και πιο...ανάλαφρη.

Στόχος του νέου κόμματος είναι να προσηλυτίσει τουλάχιστον 50.000 μέλη, που είναι και ο αριθμός που απαιτείται για να θέσει υποψηφιότητα για τη βουλή.

Εκτός όμως από τα...45.000 μέλη που λείπουν, οι ξανθές σκοπεύουν να προσελκύσουν και τη διασημότερη ξανθιά της χώρας που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του νέου πολιτικού προσώπου της χώρας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Τα μέλη του κόμματος είναι ως επί το πλείστον ξανθά. Απευθύνονται όμως σε ξανθές και μη, στοχεύοντας να επιλύσουν τα προβλήματα του κόσμου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Nα το δούμε κι αυτό...

  • Αντρας (δε παίρνω και όρκο) έμεινε έγκυος
Ένας άντρας, από τις ΗΠΑ, που υπήρξε στο παρελθόν γυναίκα ανακοίνωσε πως είναι πέντε μηνών έγκυος!

Ο κύριος Thomas Beatie, που γεννήθηκε γυναίκα αλλά στην πορεία έγινε άντρας, όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η σύζυγος του ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδί αποφάσισε να το πράξει ο ίδιος! Ο κύριος Beatie που νομικά είναι άντρας και ζει με την σύζυγο του, Nancy, στη περιοχή Bend, του Oregon θέλει να κάνει παιδί!

Ο κύριος Beatie όταν αποφάσισε να αλλάξει φύλλο υποβλήθηκε σε θεραπεία τεστοστερόνης και άλλαξε το στήθος του αλλά δεν πείραξε τα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκε.

Έτσι λοιπόν αφού η Nancy δεν μπορούσε να κυοφορήσει αποφάσισαν πως μπορούσε να το κάνει ο σύζυγος!

Σταμάτησε την ορμονοθεραπεία και μετά από ένα χρόνο και εννέα διαφορετικούς γιατρούς έμεινε τελικά έγκυος χρησιμοποιώντας κατεψυγμένο σπέρμα από δωρητή!

«Παρόλο που η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και έχω μια νέα ζωή μέσα μου διακατέχομαι με την αυτοπεποίθηση ενός άντρα,» είπε ο κύριος Thomas Beatie.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς το ο κύριος Thomas Beatie θα γεννήσει στις 3 Ιουλίου ένα κοριτσάκι!

  • Κέρδισε λεφτά στο λόττο και επέστρεψε στην εργασία του (αυτό και αν είναι....)
Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, που είχε κερδίσει το λόττο αποφάσισε να επιστρέψει στην παλαιά του εργασία επειδή του έλειψαν οι συνάδελφοι του!

Ο κύριος Luke Pittard που κέρδισε 1.6 εκατομμύρια ευρώ στο Λόττο μαζί με την φιλενάδα του Emma Cox εξέπληξε τους πάντες όταν θέλησε να επιστρέψει στην εργασία του σε κατάστημα αλυσίδας ταχείας εστίασης! Υπέβαλε αίτηση εργασίας που έγινε αποδεκτή και τώρα ξυπνά χαράματα πέντε ημέρες την εβδομάδα και πληρώνεται 7.5 ευρώ την ώρα!

Μάλιστα οι χρηματικές του αποδοχές είναι πολύ λιγότερες από τους τόκους που εισπράττει από τα κέρδη του στο Λόττο!

«Όλοι νομίζουν πως είμαι τρελός αλλά δεν είναι τα πάντα το χρήμα. Μου άρεσε η εργασία μου πριν γίνω εκατομμυριούχος και τώρα που επέστρεψα μου αρέσει ακόμα πιο πολύ,» είπε ο κύριος Luke Pittard.

Όταν κέρδισαν το Λόττο πριν από 18 μήνες σταμάτησαν την εργασία τους και αγόρασαν ένα καινούργιο σπίτι αξίας 350.000 ευρώ.

«Ξεκουράστηκα αρκετά. Μου έλειψαν οι συνάδελφοι μου και αποφάσισα να γυρίσω πίσω,» είπε ο κύριος Luke Pittard.

1 σχόλιο:

  1. Πάντως αυτό με το λόττο δεν το βρίσκω παράξενο. Παράξενη είσαι εσύ. Τεμπέλα. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα