16 Οκτωβρίου 2007

Ο Κολούμπο στην πασαρέλα

Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ πληρώνουν οι χορηγοί για να ανέβει στην πασαρέλα ο Κολούμπο, το διάσημο σκυλάκι του Βασίλειου Κωστέτσου, που μετά τις επισκέψεις στον ψυχολόγο του και τα μαθήματα ιππασίας πήρε τα πάνω του κι ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει.Κι ύστερα σου λένε «σκυλίσια ζωή» Να που αποδεικνύεται περίτρανα ότι ορισμένα ζωάκια είναι πολύ τυχερά. Σε λίγες μέρες, σύμφωνα με όσα συζητούσαν σε πολύ «in» στέκι της περιοχής, ο Βασίλειος ετοιμάζεται να δείξει την ολοκαίνουργια κολεξιόν του δύο από αυτά τα μοντελάκια λάνσαρε η Γωγώ Μαστροκώστα στις εμφανίσεις της και έγινε χαμός και η μεγάλη έκπληξη θα είναι ο Κολούμπο. Το πώς θα τον εμφανίσει, δηλαδή το ρουχαλάκι που θα φοράει το σκυλάκι, ή αν θα είναι απλώς μια εμφάνιση guest, κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό από το μετρ της μόδας, που λατρεύει το σκυλί του. Όπως όμως διέρρευσε σε κύκλους της showbiz, το πέρασμα του τετράποδου φίλου του Κωστέτσου από την πασαρέλα δεν θα γίνει αφιλοκερδώς. Ήδη χορηγοί «χρυσώνουν» τον Κολούμπο με 15.000 ευρώ, θέλοντας να εξασφαλίσουν την παρουσία του στην πασαρέλα. Ούτε η Ζιζέλ να ήταν το σκυλάκι! Στην αρχή, όταν το άκουσα για πρώτη φορά, νόμιζα ότι ήταν αστείο. Κι όμως, η παρέα το συζητούσε πολύ σοβαρά και μάλιστα αναφερόταν με ιδιαίτερα θερμά λόγια στο σκυλάκι σταρ και στις ικανότητές του, αλλά και στην κολεξιόν του Βασίλειου, που αναμένεται να καταπλήξει τους Έλληνες fashionistas. Όσο για τον Κολούμπο; Μάλλον δεν δείχνει να καταλαβαίνει πόσο σταρ είναι. Απολαμβάνει τα χάδια του κυρίου του, που δεν τον αφήνει να περάσει κρίσεις στρες, καθώς πρέπει να είναι πανέτοιμος για την παρθενική του εμφάνιση στην πασαρέλα. Τώρα, αν θα εμφανιστεί με κοστουμάκι από βινίλ ή λάτεξ μεταλλικό, μόνο ο Βασίλειος το γνωρίζει.




Γιατί όχι και ο δικός μου που ποζάρει με τόση χάρη?

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκρρρρρρρρρρ διόρθωση δεν έχουν γμτ;;;;;;;

    Τέλος πάντων, την ίδια απάντηση θα ποστάρω, αλλά λίγο βελτιωμένη για να γίνει πιο κατανοητή :p

    "Γιατί όχι και ο δικός μου που ποζάρει με τόση χάρη?"

    1ον. Δεν είσαι ο Βασίλειος (ευτυχώς)

    2ον. Δεν είναι ο Κολούμπο (δυστυχώς
    :p)

    3ον. Δεν έχεις δικιά σου κολλεξιόν για να κάνεις ότι bip σου κατέβει και να σε θαυμάσουν και από πάνω τα σούργελα, όπως κάνει ο Βασίλειος.

    4ον. Χαίρομαι που δεν είσαι ο Βασίλειος, λυπάμαι που ο "μεγαλειώτατος" δεν έχει καλύτερους τρόπους όταν με βλέπει,χαίρομαι επίσης που δεν είσαι "μόδιστρος", γιατί θα με φαλήριζες να τρέχω ν'αγοράζω ντομάτες κι αυγά συνέχεια, γιατί αν πήγαινα σε παρουσίαση κωλε-ξιόν σαν αυτές του Βασίλειου αυτό θα έκανα :)


    Χμ τώρα νομίζω είναι εντάξει το μπουρδοσχόλιο που άφησα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα