23 Οκτωβρίου 2007

ληστεία!ληστεία!

H Βικιπαίδεια δεν διαθέτει κάποια σελίδα με τον τίτλο Ληστεία.
Παρακαλούμε αναζητήστε για Ληστεία στην Βικιπαίδεια πριν δημιουργήστε ένα άρθρο, για να ελέγξετε εναλλακτικούς τίτλους ή τυπογραφικά λάθη.
και εσύ αναζητάς!
και τι σου βγάζει βάσει σχετικότητας ως πρώτο αποτέλεσμα?
Διαφθορά Σχετικότητα: 100.0% - - Γενικά, διαφθορά είναι η κατάχρηση της εξουσίας από τους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους κυβερνητικών δυνάμεων. Συνήθως η κατάχρηση έγκειται στην παράνομη, συνήθως μυστική, απόκτηση ιδιωτικής περιουσίας. Η κατάχρηση της κυβερνητικής δύναμης για άλλους λόγους, όπως η καταστολή των πολιτικών αντιπάλων και η βιαιότητα της αστυνομίας, δε θεωρείται διαφθορά.
Σα να λέμε:
Τμηματικά σε μια πενταετία θα καταβληθούν ως έκτακτη παροχή τα ποσά που διεκδίκησαν και κέρδισαν οι δικαστικοί Το ύψος της παροχής υπολογίζεται με βάση τον μηνιαίο βασικό μισθό των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας 4.072 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 3.994 ευρώ για τα υπόλοιπα χρόνια, καθώς και τους συντελεστές, τα χρονοεπιδόματα και τις προσαυξήσεις ανά βαθμό. Η παροχή φορολογείται αυτοτελώς με 25%.
Χορηγείται βασικός μισθός εφέτη στον ειρηνοδίκη α που συμπληρώνει 24 χρόνια υπηρεσίας. Ετσι, ο βασικός μισθός του αυξάνει από 1.488 ευρώ στα 1.578 ευρώ με ανάλογη αναπροσαρμογή και του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας.


Ληστειιιιιιιιιιια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μια μπούρδα