22 Οκτωβρίου 2007

Ο μάγος Ντάμπλντορ είναι γκέι

«Οι μάγοι δεν έχουν όρια σε αυτά που μπορούν κάνουν, το ίδιο οι γκέι και οι λεσβίες. Είναι καλό που η λογοτεχνία των παιδιών περιλαμβάνει την πραγματικότητα των γκέι, από τη στιγμή που υπάρχουμε σε κάθε κοινωνία». Αυτά κι άλλα δήλωσαν με χαρά, εκπρόσωποι για τα δικαιώματα των γκέι όταν ενημερώθηκαν ότι ο διευθυντής της διάσημης Σχολής Χόγκουαρντς, Αλμπους Ντάμπλντορ, όπου φοίτησε ο Χάρι Πότερ, είναι ομοφυλόφιλος.
Η είδηση αυτή βγήκε από τα χείλη της Βρετανίδας συγγραφέως του «Χάρι Πότερ» Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, στη διάρκεια περιοδείας της στη Νέα Υόρκη για την προώθηση του τελευταίου της βιβλίου, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.
«Αν το ήξερα ότι αυτό θα σας έκανε χαρούμενους, θα σας το είχα πει νωρίτερα», σημείωσε η ίδια. Και πρόσθεσε: «Ο έρωτας μπορεί να σε τυφλώσει. Ο Ντάμπλντορ ήταν υπερβολικά απογοητευμένος. Η μεγάλη του τραγωδία ήταν η αγάπη του για τον Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, με τον οποίο είχαν βρεθεί παλιά ως αντίπαλοι σε μια μάχη ανάμεσα σε καλούς και κακούς μάγους».
Η αποκάλυψη Η 42χρονη Ρόουλινγκ είπε στο κοινό ότι καθώς δούλευε για την έκτη προγραμματισμένη ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο ετεροθαλής πρίγκιπας», είδε το σενάριο να συνοδεύεται από μια αναφορά που ήθελε μια κοπέλα να δείχνει ενδιαφέρον για τον μάγο Ντάμπλιντορ. Τότε αποκάλυψε στον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς την αλήθεια για τον χαρακτήρα της.
Το έβδομο βιβλίο της σειράς, στο οποίο δεν γίνεται σαφής η σεξουαλικότητα του καθηγητή της μαγείας, έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων σε κάθε πλευρά του Ατλαντικού, όταν εκδόθηκε τον Ιούλιο, πουλώντας 11 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε 24 ώρες.

1 σχόλιο:

  1. Ο Sir Michael Gambon κατά κόσμο, ή αλλιώς μάγος Ντάμπλντορ, είναι ένας πολύ γέρος μάγος στο έργο, είναι δυνατόν να τον έχει ερωτευτεί κοπέλα; άντε καμιά γριά μάγισσα το πολύ πολύ χααχαχαχχ.Σιγά μη δούμε στο τέλος και τον γερό μάγο με string! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα