5 Οκτωβρίου 2007

Προσοχή στο γορίλα

Προσοχή στο γορίλα τραγουδάγαμε παλιά

Ο αφέντης ούρλιαξε προσοχή! του γορίλα του 'χει σαλέψει! δεν έχει δει ποτέ του μαϊμού, γι' αυτό μπορεί να τα μπερδέψει. Μα ένας ψύχραιμος δικαστής και μια γιαγιά δεν είχαν λόγο και αφού οι υπόλοιποι την είχανε κάνει το θηρίο πάτησε γκάζιτη γριούλα και το δικαστή με τέσσερις πήδους τους αρπάζει Προσοχή στο γορίλα Αχ αναστέναξε η γιαγιά να πάρει εμένα είναι απίθανο μάλλον θα 'ταν τελείως παράξενο και δε θα το ευχόμουν εκτός των άλλων. Να με μπερδέψει με μια μαϊμού είπε ο δικαστής ενοχλημένος, είναι αδύνατο εντελώς, στο τέλος όμως βγήκε γελασμένος. Απαξιώντας λοιπόν τη γιαγιά, το δικαστή σφίγγει με πάθος και προς τους θάμνους τον τραβά ενώ αυτός του φώναζε κάνεις λάθος Προσοχή στο γορίλα


Προσοχή στο γκέι παγώνι θα τραγουδάνε τώρα τα παιδιά.


Ο αφέντης ούρλιαξε προσοχή! Το παγώνι μου έχει γίνει γκέι! Ο Sir Benjamin Slade ακόμα το μπλε Lexus κλαίει. Ζητάει από την ασφαλιστική εταιρία 4000 λίρες για να βάψει το Lexus άλλο χρώμα και όχι το μπλέ των γκέι! Προσοχή στο παγώνι! Το παγώνι με θολομένο μάτι στο Lexus όρμησε όχι από γινάτι. Θηλυκό δεν είχε δεί ποτέ του, και κάπου έπρεπε να εκτονώσει τις ορμές του. Όχι! Δεν ήταν γκέι! Ο Sir Slade για όλα φταίει! Προσοχή στο παγώνι!



4 σχόλια:

  1. Συμπέρασμα: "το μπλε χρώμα βλάπτει σοβαρά το αυτοκίνητο και την τσέπη του ιδιοκτήτη" :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο του γορίλα του'χει σαλέψει άραγε; ... ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια απορία: Τα μπλε ποδήλατα, κινδυνεύουν; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σουυυυυυυυυυτ μη λες τέτοια καιτ'ακούσει το παγώνι, το δικό μου είναι μπλε και δεν θέλω ν'αλλάξω χρώμα στο ποδήλατο :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα