4 Οκτωβρίου 2007

Ποσα πόδια έχει το χταπόδι κ.α.

Ωχ το μάτι μου Νο 1
Ειχαμε κόσμο χτες στο σπίτι.
Φαγκρί (το οποίο βγαίνει και σε φαμώβ) και χταπόδι στα κάρβουνα ήταν το κυρίως πιάτο. Τα παραέψησα με την κουβέντα αλλά βγήκαν νόστιμα. Ειμασταν 4 οι νοματαίοι που λεγαν και παλιά. Κάποια στιγμή ενώ έχω τσιμπήσει μόνο 1 πλοκάμι, και έχουν μείνει 3 στο πιάτο, αναρωτιέμαι ποιός έχει φάει τα πιο πολλά. Βλέπω μια φίλη, να καταβροχθίζει ενα πλοκάμι. Πόσα έφαγες τη ρωτάω? Ξέρω εγώ 2-3, γιατί πόσα είχε, απαντάει.
Ε και τότε έγινε του πλοκαμιού! :-)
Ωχ το μάτι μου Νο 2
Σήμερα στο γραφείο λέω στη ξανθιά συνάδελφο ότι νυστάζω γιατί κοιμήθηκα στις 2. "βγήκες" με ρωτάει. "οχι είχαμε BBQ στο σπίτι" απαντάω και τότε η ξανθιά λέει το θεϊκό "καλά συγγνώμη τα BBQ γίνονται μέσα στο σπίτι?"
Ωχ το μάτι μου Νο 3
Συνελήφθη χτες, εστεμμένη μοντέλα, με 2,3 γραμμάρια κοκαϊνη στην τσάντα της. Ανακρινόμενη η εστεμμένη μοντέλα, ξέσπασε σε λυγμούς και υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με τα ναρκωτικά, ούτε γνώριζε ότι υπήρχε κοκαΐνη στην τσάντα της. «Κάποιος την έβαλε εκεί για να με ενοχοποιήσει» έλεγε στους αστυνομικούς τους οποίους παρακαλούσε να την αφήσουν ελεύθερη, καθώς έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από γνωστό της προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών.
«Ελα, ... με πιάσανε με 2 G (σ.σ.: 2 γραμμάρια)» απάντησε η εστεμμένη μοντέλα, δείχνοντας έτσι στους αστυνομικούς ότι ήταν γνώστρια της αργκό των χρηστών ναρκωτικών.

2 σχόλια:

  1. Λες για τις ξανθές, όταν όμως κάνουν γκάφες οι μελαχρινές είναι "όλα τα λεφτά".
    Και γω παράδειγμα σε BQ έχω να πω.
    Η μία από τους οικοδεσπότες, ένα καταμελάχρινο μελανούρι, φόραγε καινούργια μπλούζα( ήταν και από χέρι και πολύ το χαιρόταν και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι). Καθώς καθόμουν και έπινα το ποτάκι μου,που μόλις μου είχε σερβίρει την παρατηρούσα (κάτι δεν μου πήγαινε καλά). Απ ότι φαίνεται παρατηρούσα πολύ έντονα γιατί γυρνάει και μου λέει: "ωραία δεν είναι η μπλούζα μου", κάνω ένα μορφασμό σκέψης χωρίς να σχολιάσω, μου ξαναλέει: αυτή η εικόνα που έχει μπροστά μου αρέσει πάρα πολύ, πάλι απόλυτη σιωπή εγώ, αρχίζει να σχηματίζεται φρίκη στο προσωπό της " τι έχω ρε και δεν μιλάς; μήπως λερώθηκα με λάδια τώρα που έψηνα;". Ξαφνικά βγαίνω από τον λήθαργο και της λέω : "το τσεπάκι στη πλάτη φαρέτρα για βέλη είναι; ρεεεε βάλε τη μπλουζα σωστά ανάποδα τη φοράς".Αυτό το μικρό δείγμα από το απίστευτο κολλητάρι μου...μπορώ να γεμίσω σελίδες αλλά δεν το κάνω ...τα εν οίκω μη εν δήμω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μείνεις με την κακία, κακέ λύκε!
    Βάλε γυαλιά γιατί σε βλέπω αντί για γουρούνια να κυνηγάς χίμαιρες.
    Στο παράδειγμα για το BBQ δεν έγραψα πουθενά για ξανθιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μια μπούρδα